California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Пречи ми на ученето
11 клас съм,харесваме се ,всичко върви добре,но има два проблема за сега:
1.Ако тръгнем ще се виждаме само през ваканциите.
2.От както сме по-близки ми е по-трудно да се съсредоточа върху ученето и мисля доста често за него.До някъде съм...луда по него
Говорехме си,и двамата сме на мнение,че няма смисъл да сме заедно щом няма да можем да се виждаме и тн.НО...веднага на другия ден сякаш,че и двамата забравихме за разговора и пак започнаха сладките приказки и тн.Бяхме се разбрали да сме само приятели "ще бъда за теб такъв какъвто поискаш" каза той,а аз "искам да сме приятели с минало" .Общо взето ...хем си казахме много,хем нищо.
Ето днес пак тъкмо се съсредоточих да уча и получавам смс от него кога ще е на линия и побързах да приключа по-рано,за да го чакам да е онлайн.
Имала съм 2 такива връзки-не ми харесват и съм на мнение,че нещата НЕ се получават,обаче да му се невиди...хем го знам,а хем си мисля за него.Имам някаква 4 дневна есенна ваканция и ще се видим тогава.
Но не мога да се съсредоточа с ученето...лягам си късно заради това и в даскало съм няква неадекватна.Какво да правя?Какво да му кажа,не искам да се обиди???