Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
мамка му!!! някакъв идиот ми беше хакнал паролата във Facebook и беше писал по стените на приятелите ми разни простотии смених си паролата, но реших, че ще е по-добре да си изтрия тотално профила ужасно е чувството, че някакъв непознат се е ровил в личните ми неща хипер гадно ми стана и трябваше да споделя ....... започвам да водя анти facebook кампания уж има настройки за сигурността, а очевидно не стават за нищо ааааа хипер гадно е !!!

Профила няма как да се изтрие, това е проблема. Всичко качено като информация във FB си остава там, дори и като го изтриеш, затова после имаш опцията на "възвръщане" на профила. /личния ми съвет е да не качвате повече от достатъчното Лична информация /
Ако си ползваш компютъра в къщи няма какво да стане, но не влизай от публичните компютри.
Колкото до Анти фейсбуук кампанията, да ... съгласен съм, че трябва да има такава, защото хората забравят да излизат и да се срещат лице в лице! Което ме дразни много, но това е положението. Краста си е тази "социялна мрежа" и това е