.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Love and lyrics :D

Love and lyrics :D

Здравейте! Харесвам едно момиче от моя клас, но никой няма и да е предполагал, че бих я харесал. Тя е момичeто, което прави един вид "комедия" в класа. Понеже аз не съм от тези момчeта, които са много отворени и обичaт да ходят всяка Събота на дискотека - не знам тя е противоположна на това.
    Както и да е. Oт 5 месеца слушам Еминем и неговата музика в момента ме променя много. Понеже аз съм много добър с Английски език, започнах да пишa текстове със рима които дори не предполагах, чe ще се харесат на много хора. Имам предвид, чe откакто го слушaм съм готов да живея повече отколкото преди, като избавям страхът и започвам да ценя себе си и моето мнение. Пишейки текстове по даден предмет примерно "Защо 2 години съм позволявал да ме тъпкат съученици?" ме успокоява. Дори и нещо повече опитвам се да пея негови песни И не не ставам по лош a напротив. Какво мислите за това?
    А колкото до момичето тя ме има за приятел, и в момента се опитвам да я спечеля. Можете ли да ми дадете съвети?

Lyrics by me :
    It's not about pride
    it's about love and friends
    without these two I'm like without contact lens
    the life is changing like a storm
    but don't forget that the weather is always in form after storm
    i wish the world would be better place
    with people without poker face
    I wish, wish

People always staring on me to say im not worthy enough
    i understand them but for me its tough right now
    i was so cold and bold but not like before
    i dont need anymore a whore
    i need to show some love
    yeah

Love is not a game
    it used to be a pain , the heart isnt made to be broken
    it can be only taken but what goes around comes around
    the pain is part of a game? when the love comes around
    never try to fling it to the ground
    in good or bad never end that tale

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Да. Спри хапчетата ( или пак почни да ги вземаш )
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

не искам да съм гаден, ама ми идват малко банални :Д
    иначе няма лошо да изливаш каквото ти е на душата

според мен момиче не се печели, вие трябва да сте като отбор по-скоро. май вече я виждаш като награда за твоите усилия? :Д

забавлявай се с нея с адекватните намеци и тн, не я 'печели'.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Мисля , че темата не е за тук !...По-добре ще се впише в "Лично творчество!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз само искам да вметна, че английският ти има нужда от изглаждане и си нямаш грам идея от ритъм. Текстовете не са само рими. Посланието няма да го коментирам, за възрастта ти е окей. С времето ще почнеш по-зряло да пишеш.

Приеми го като градивна критика.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на gabsit000
    момчето пита и за момичето така,че темата става и за тук..

аз ти предлагам да започнеш да я заговаряш .. да намерите общи теми така лека полека ще се сближите..какво значение има ходиш ли на дискотека събота вечер или не ..прекалено много си обръщал внимание на мнението на останалите..зарежи ти тая работа и се пускай смело без да ти пука какво ще говорят..аз така едно време един тъпак без никакво извинение супер много ми скапа и самочувствие и самоувереност,че се е случвало да не смея да излизам никъде с никого..търсех вината и причината в мен докато тя не е била там където аз си въобразявах,че е .. стиховете са ти яки пиши си и се радвай на живота

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си