Първоначално написано от
macromicro

Първоначално написано от
LambOfGod

Първоначално написано от
macromicro
Бедната ти майка която те е родила толкова слабоумна :P .По важно е дали имаш нещо там в тиквата,а не с кой си лягаш.
Бедната ти майка отгледала пе.дераст. И точно, защото "тиквата" ти е празна парадираш с кой си лягаш...
Покажи ми няколко шестици, които си изкарал в училище (без да си духал на учителят), вместо да ми разказваш за златният си анал и тогава ще ти повярвам, че си умен (колкото един пе'ераст може да е умен,де).
Куха лейчице през такова учение съм минал,че твоят празен тикваник даже не може да го възприеме.Ако в България си лягате с даскалите,то в чужбина ти трябва малко мозък.Родителите ми се гордеят с мен защото осъзнават,че човекът е повече от една сексуална ориентация.Живея сам от 18 годишен и си изкарвам сам паричките и даже и нета си го плащам сам.Ако ти бях родител щеше да ме е срам да имам такава проста дъщеря.
Всички си изкарват парите сами от 18 годишна възраст нататък и ДАЖЕ (!!!) сами си плащат интернета. Аз далеч по-малка си плащам сама интернета и съм лишена от финансова подкрепа.
А, ако беше на мястото на майка ми последната ти грижа щях да съм аз.
Намали си малко самочувствието... Това, че си учил в Турция, че си плащаш интернета или че ти порят гъза не ме прави по-тъпа от теб.
А относно това, че не ти харесва България - бих те посъветвала да не я доближаваш, защото съм сигурна, че и тя няма да те хареса.
Сега отивам да гледам хубавият филм за любовта между мъж и жена, а ти отивай да ти порят гъзът, за да докажеш за пореден път колко си умен.