Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
Цитирай Първоначално написано от macromicro
Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
Цитирай Първоначално написано от macromicro
Бедната ти майка която те е родила толкова слабоумна :P .По важно е дали имаш нещо там в тиквата,а не с кой си лягаш.
Бедната ти майка отгледала пе.дераст. И точно, защото "тиквата" ти е празна парадираш с кой си лягаш...
Покажи ми няколко шестици, които си изкарал в училище (без да си духал на учителят), вместо да ми разказваш за златният си анал и тогава ще ти повярвам, че си умен (колкото един пе'ераст може да е умен,де).
Куха лейчице през такова учение съм минал,че твоят празен тикваник даже не може да го възприеме.Ако в България си лягате с даскалите,то в чужбина ти трябва малко мозък.Родителите ми се гордеят с мен защото осъзнават,че човекът е повече от една сексуална ориентация.Живея сам от 18 годишен и си изкарвам сам паричките и даже и нета си го плащам сам.Ако ти бях родител щеше да ме е срам да имам такава проста дъщеря.

Всички си изкарват парите сами от 18 годишна възраст нататък и ДАЖЕ (!!!) сами си плащат интернета. Аз далеч по-малка си плащам сама интернета и съм лишена от финансова подкрепа.
А, ако беше на мястото на майка ми последната ти грижа щях да съм аз.
Намали си малко самочувствието... Това, че си учил в Турция, че си плащаш интернета или че ти порят гъза не ме прави по-тъпа от теб.
А относно това, че не ти харесва България - бих те посъветвала да не я доближаваш, защото съм сигурна, че и тя няма да те хареса.

Сега отивам да гледам хубавият филм за любовта между мъж и жена, а ти отивай да ти порят гъзът, за да докажеш за пореден път колко си умен.
Каква Турция те гони пък тебе.Значи докато ти гледаш поредната романтична боза,аз да правя секс това ли предлагаш.О ужас колко неизгодно.Естествено,че няма да припаря до България докато умните хора не се завърнат.Сега там са останали само простите селянки фолкпевици като теб и wannabe мутри.Да не казвам заплащането какво е жалко.Коя пък си ти,че ще ми казваш какво ще намалявам .