- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Татус на ръката , предложения ?
Здравейте !
Понеже от 2 седмици преживявам доста ТЕЖКА първа любов , ми се иска да се татуирам за пореден път. Имам 2 татуировки , разбирасе означават нещо за мене. Тази обаче смятам да е по специална . Искам да е нещо като девиз , някакво изречение , което когато погледна да се сещам какво съм приживял , и как съм се изправил , и въпреки всичко съм продължил напред. Проблема обаче е че незнам какво точно искам да пише на ръката ми , и искам съвети. Да е нещо свързано с вече болезнената любов ! ..
Благодаря![]()
'не се филмирай' как ти звучи?![]()
REGGAE BOOM <3
"only god can judge me" Много е модерно!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На мен цялата тема ми звучи като спам. Това е раздел "Любов".Първоначално написано от krasiww
Освен това, за да означава за теб татуировката нещо, не би трябвало някой друг да ти избира девиза, с който ще се жигосаш за цял живот.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ и аз съм сериозен![]()
аз и без татуировка си напомням, че мога да се оправям в няква степен.
REGGAE BOOM <3
Ясно..Първоначално написано от antifashionshit
За по горният коментар , мисля че тук е правилният раздел. Казах че ще има нещо общо с тема Любов , затова и я пуснах тук. Ако смятате че не е правилният раздел , я преместете. А по темата , искам съвети за това какво да напиша. От там вече аз ще си избера най-правилното.
Моето момче, подобен род татуировки са изключително индивидуални. Помисли си с какво свързваш тоя труден период и това си нацапай. НИЕ няма как да знаем. Нито ще получиш някакви разумни предложения.Първоначално написано от krasiww
Толкова ли сте зависими от тоя форум и чуждото мнение. Имам чувството, че вече и гащите не можете да си обуете, освен ако другите не ви го кажат.
? хахаПървоначално написано от elysunny
Моето момиче , сигурно не съм ти на годините .. и не смятам да се държа като нещо повече от когото и да е . Дали си обувам гащите със помоща на тийнпроблем или не , си е моя работа. Щом съм искал съвети , който може да даде нещо. Не мисля че трябва да обръщаме темата във спам..
А до това дали ще се нацапам , също си избирам аз![]()
Мда, съгласна съм с LadyDi
Ако толкова не можеш да измислиш нещо, потърси текстовете на някои любовни песни и си избери цитат от там.. Все ще попаднеш на нещо, което да описва как се чувстваш(а ние няма как да знаем това..)
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Ма аз не съм казала да не се цапаш.
Казах да си напрегнеш сивото вещество и сам да си избереш текста.
би трябвало да знаеш, че е хубаво татуса да е символичен, а не просто така да го има. не мисля, че ако аз ти кажа текста или нещо от сорта ще е символично. ти сам трябва да си го измислиш и по-важното да го почувстваш. иначе е безмислено, да си правиш нещо за ццял живот, което 'elysunny' от тийна ти е казала да си направиш. някакси тъпо ми се вижда. мда
Щом не ти идва на секундата какво искаш, а искаш съвет, значи не трябва все още да си правиш татуировка. Просто изчакай. Ще съжаляваш, ако някой ти каже какво да си татуираш, сигурен съм.Първоначално написано от krasiww
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Татуирай си някоя мъдра мисъл, която си прочел в тийнпроблем, а после помоли да ти я преведат на хинду...
Първоначално написано от Oldschool
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ох, ако ще си правиш някъв надпис е мн по-яко да е на др език и само ти да си знаеш кво значи...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ако искаш да има смисъл и значение за теб,трябва сам да си измислиш какъв да е надписа,според мен.![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..