.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Запознанство и любов, тръгващи от фейсбук..

Трябва да го приемем , че е нормално.
    Всяка втора тема - запознахме се във фейсбук и си писахме в скайп.
    И си е вярно , че фейсбук е нов начин за намиране на много нови хора , при това от нещо , като каталог.
    Даже фб е по-як от сайтовете за запознанства, защото в последните буквално всичко крещи "секс" , а пък при лицекнигата нещата са по-завоалирани.
    Сега поне си пишат в скайп, преди и една думичка ги е било срам да си кажат.
    И е нормално да се пускат постоянно тъпи теми с такава насоченост, защото тук пак го има момента - юношите са неопитни , никой още не иска да се жени и бла бла.

Това, което исках да кажа е, че не е толкова фатална работата с фейсбука.
    Фаталното е , както имаше една статия , че правим (примерно) 7 пъти по-малко секс от бабите ни и дядовците ни на нашите години.

Извинявам се за спама, просто споделям, може да се включвате.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на pofek
    Нещо не разбрах...искаше да кажеш,че запознанствата във ФБ не са лошо нещо,така ли?
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от pofek
    Нещо не разбрах...искаше да кажеш,че запознанствата във ФБ не са лошо нещо,така ли?
    Да.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това си говорихме наскоро и с гаджето ми.Че след време,запознанствата в интернет ще бъдат нещо съвсем нормално и често срещано,като гледам с какво темпо се развиват.И съм свидетел не само на 1-2 подобни връзки от форума (включително и нашата).

Да се запознаеш в интернет,вследствие на което да се зароди нещо повече за мен е нормално.Смешно и фрапиращо е ако самата връзка протича само по скайп/фб,без да са се виждали и вече само по една снимка обясняват колко "влюбени" са.

Запознаваш се с някой->допада ти->излизате->харесвате се->тръгвате.

Това е нормално.Другото са глупости.

Мега фен Аватара на Hilary_
    По принцип съм съгласна с това.
    Аз съм жив пример за хората, които основно си намират познати/гаджета от фейсбук,скайпове, форума и напоследък от една игрица.
    Аз самата осъзнавам, че не само от интернет мога да ги намирам, но на вън също не съм срещнала много смелчаги, на които им стиска да се запознаят с някое момиче!
    В интернет определено падат много от "пречките" в общуването на живо.

Sh@d0w, съгласна съм с теб. Само да допълня, че и сега запознанствата в интернет са нещо често срещано и нормално. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

съгласна....

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000

съгласна....
    и аз.
    awerw

Голям фен Аватара на pofek
    Така си е..
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Супер фен Аватара на elysunny
    съгласна съм с Sh@d0w, да
    в последно време тийновете се запознаваме с повечето си познати по интернет. Нормално е. Като се има на впредвид, че прекарваме толкова много време на компютрите си. За гаджета е абсолютно нормално също. Запознавате се по интернет и имате няква представа един за друг. Виждате се и или мнението ви си остава същото за отсрещния човек или се променя в една или друга посока. Тъпо е обаче, че повечето веднага се юрват да си стават нещо повече от познати/ приятели. Всъщност по интернет, чрез чатове няма как един човек да ти стане толкова близък, че още на първата среща да се юрвате да се обичате. Това е другото. Има и това, че има такива хора, които по интернет си търсят да зарибяват само е така, за да си имат гадже и да си вдигнат малко повечко самочувствието.
    Мисля, че малко се проточих в обясненията. Не знам дали някои ме е разбрал, няма и значение. Важното е, че аз си се разбирам

Та като цяло нямам нищо против интернет запознанствата, мда

Супер фен Аватара на Oldschool
    Развитието на технологиите и комуникациите води до парадоксална девалвция на стойността на социалните умения наживо.
    Всъщност да се запознаеш с някой чрез интернет не е лошо - хората използват интернет и посещават сайотве/социални мрежи, които отговарят на техните интереси и съответно там се запознават с други хора, които имат сходни виждания/интереси и т.н., а така се получават нещата.

Плашещото е, че идва момента, когато тези хора излизат извън рамките на виртуалното и се оказва, че не могат да комуникират свободно с човека отсреща.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Да.. запознанството във фейсбук е нещо напълно нормално вече и все по-често срещано. Но най-тъпото е, че някои като се харесат във фейсбук и веднага се обвързват и ми е много идиотско постоянно да виждам Иванка се обвърза с Петканчо.. и 1000 човека да се изредят - честито - бла бла..
    Запознаваш се.. и всичко протича на живо.. може вечер да си пишете т.н., но само за едното изписване във фейсбук, че вече си обвързан и си много вървежен е пълна простотия!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

По-добре така, отколкото непълнолетните в опита си да си съдадат среда извън рамката училище-семейство да ходят в Содом (Sin City, etc).

Мега фен Аватара на Niakoitam
    NomNomNom напълно съм съгласен с теб по тази тема.Всяко време си има своята уникалност.В днешно време е ред на Facebook колкото и хора да го плюят същевременно ползвайки го.Много по-лесно е да излезнеш само от кръга на обкръжението си днес с интернет и Facebook.А иначе и днес има 11-12 годишни подминаващи бабите и дядовците си по параметъра секс за възрастта си и ако продължават в същият дух не ще ги подминат ами бабите и дядовците им ще заприличат на хора,които почти не са правили секс.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest

+1

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

+1
    Аха, да.
    А за бабите и дядовците ни... ами те на нашите години вече са били женени. И са живеели заедно. Така е много по-лесно да правиш много секс. А сега... университета, работата, роднините, които искат помощ... и свободното време се ограничава в събота и неделя. Няма как да ги бием по точки за жалост.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^Абе да ти кажа,лично ние с теб,сме ги били доста отдавна

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^Абе да ти кажа,лично ни с теб,сме ги били доста отдавна
    Като сме заедно цяла седмица - да. Сега, както сме само събота и неделя, даже когато успеем по 3-4 пъти, пак едва ли ги бием. Те тогава са скучали. Нямали са нет, телевизия и тн. и са убивали скуката със:
    а/ секс;
    б/ четене.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    И аз не мога да разбера това цялото негативно отношение към запознанствата във фейсбук и интернет като цяло.

С пирятеля ми се запознахме във фейсбук,писахме си,излезнахме и така.
    Наистина интересната част е ,когато двама се запознаят в интернет и отношенията им се ограничат дотам.А те са всичко един за друг,обичат се,разбираш ли

И като бабите/дядовците ни са правели толкова много секс,тогава сега защо ни порицават толкова,хаха

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Наистина интересната част е ,когато двама се запознаят в интернет и отношенията им се ограничат дотам.А те са всичко един за друг,обичат се,разбираш ли
    това е любов..кво разбираш ти
    Като цяло съм съгласна.
    А бабите и дядовците(даже по-скоро тези преди тях) не са имали какво да правят,за това са правили и деца.Да има после кой да работи на нивата

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Фен
    Град
    bg
    Съгласна съм за това ,че запознанствата в интернет не са толкова лоши.Обаче имам 1 приятелка,която се запозна с един ,който е на 19 ,а тя е на 11 излъга го ,че е на 15.Което означава,че ти добре,запознай се във фейсбук или някоя друга мрежа обаче ако профила на човека от среща не е реален и се окажеш в 1 град с него,насрочвате си среща и се оказва,че не е на годините за които ти се представя това му е лошото

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

+++
    >>DjBelev<<

Мега фен
    Запознанство и любов, тръгващи от фейсбук....

... завършват с "развод ми дай", усещам май....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си