- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство и любов, тръгващи от фейсбук..
Трябва да го приемем , че е нормално.
Всяка втора тема - запознахме се във фейсбук и си писахме в скайп.
И си е вярно , че фейсбук е нов начин за намиране на много нови хора , при това от нещо , като каталог.
Даже фб е по-як от сайтовете за запознанства, защото в последните буквално всичко крещи "секс" , а пък при лицекнигата нещата са по-завоалирани.
Сега поне си пишат в скайп, преди и една думичка ги е било срам да си кажат.
И е нормално да се пускат постоянно тъпи теми с такава насоченост, защото тук пак го има момента - юношите са неопитни , никой още не иска да се жени и бла бла.
Това, което исках да кажа е, че не е толкова фатална работата с фейсбука.
Фаталното е , както имаше една статия , че правим (примерно) 7 пъти по-малко секс от бабите ни и дядовците ни на нашите години.
Извинявам се за спама, просто споделям, може да се включвате.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нещо не разбрах...искаше да кажеш,че запознанствата във ФБ не са лошо нещо,така ли?
Да.Първоначално написано от pofek
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това си говорихме наскоро и с гаджето ми.Че след време,запознанствата в интернет ще бъдат нещо съвсем нормално и често срещано,като гледам с какво темпо се развиват.И съм свидетел не само на 1-2 подобни връзки от форума (включително и нашата).
Да се запознаеш в интернет,вследствие на което да се зароди нещо повече за мен е нормално.Смешно и фрапиращо е ако самата връзка протича само по скайп/фб,без да са се виждали и вече само по една снимка обясняват колко "влюбени" са.
Запознаваш се с някой->допада ти->излизате->харесвате се->тръгвате.
Това е нормално.Другото са глупости.
По принцип съм съгласна с това.
Аз съм жив пример за хората, които основно си намират познати/гаджета от фейсбук,скайпове, форума и напоследък от една игрица.![]()
Аз самата осъзнавам, че не само от интернет мога да ги намирам, но на вън също не съм срещнала много смелчаги, на които им стиска да се запознаят с някое момиче!
В интернет определено падат много от "пречките" в общуването на живо.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Sh@d0w, съгласна съм с теб. Само да допълня, че и сега запознанствата в интернет са нещо често срещано и нормално. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Sh@d0w
съгласна....
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
и аз.Първоначално написано от gabsit000
![]()
awerw♥
Така си е..
съгласна съм с Sh@d0w, да
в последно време тийновете се запознаваме с повечето си познати по интернет. Нормално е. Като се има на впредвид, че прекарваме толкова много време на компютрите си. За гаджета е абсолютно нормално също. Запознавате се по интернет и имате няква представа един за друг. Виждате се и или мнението ви си остава същото за отсрещния човек или се променя в една или друга посока. Тъпо е обаче, че повечето веднага се юрват да си стават нещо повече от познати/ приятели. Всъщност по интернет, чрез чатове няма как един човек да ти стане толкова близък, че още на първата среща да се юрвате да се обичате. Това е другото. Има и това, че има такива хора, които по интернет си търсят да зарибяват само е така, за да си имат гадже и да си вдигнат малко повечко самочувствието.
Мисля, че малко се проточих в обясненията. Не знам дали някои ме е разбрал, няма и значение. Важното е, че аз си се разбирам![]()
Та като цяло нямам нищо против интернет запознанствата, мда
Развитието на технологиите и комуникациите води до парадоксална девалвция на стойността на социалните умения наживо.
Всъщност да се запознаеш с някой чрез интернет не е лошо - хората използват интернет и посещават сайотве/социални мрежи, които отговарят на техните интереси и съответно там се запознават с други хора, които имат сходни виждания/интереси и т.н., а така се получават нещата.
Плашещото е, че идва момента, когато тези хора излизат извън рамките на виртуалното и се оказва, че не могат да комуникират свободно с човека отсреща.
Да.. запознанството във фейсбук е нещо напълно нормално вече и все по-често срещано. Но най-тъпото е, че някои като се харесат във фейсбук и веднага се обвързват и ми е много идиотско постоянно да виждам Иванка се обвърза с Петканчо.. и 1000 човека да се изредят - честито - бла бла..
Запознаваш се.. и всичко протича на живо.. може вечер да си пишете т.н., но само за едното изписване във фейсбук, че вече си обвързан и си много вървежен е пълна простотия!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
По-добре така, отколкото непълнолетните в опита си да си съдадат среда извън рамката училище-семейство да ходят в Содом (Sin City, etc).
NomNomNom напълно съм съгласен с теб по тази тема.Всяко време си има своята уникалност.В днешно време е ред на Facebook колкото и хора да го плюят същевременно ползвайки го.Много по-лесно е да излезнеш само от кръга на обкръжението си днес с интернет и Facebook.А иначе и днес има 11-12 годишни подминаващи бабите и дядовците си по параметъра секс за възрастта си и ако продължават в същият дух не ще ги подминат ами бабите и дядовците им ще заприличат на хора,които почти не са правили секс.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Аха, да.Първоначално написано от PinkPan7her
А за бабите и дядовците ни... ами те на нашите години вече са били женени. И са живеели заедно. Така е много по-лесно да правиш много секс. А сега... университета, работата, роднините, които искат помощ... и свободното време се ограничава в събота и неделя.Няма как да ги бием по точки за жалост.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Абе да ти кажа,лично ние с теб,сме ги били доста отдавна![]()
Като сме заедно цяла седмица - да. Сега, както сме само събота и неделя, даже когато успеем по 3-4 пъти, пак едва ли ги бием. Те тогава са скучали. Нямали са нет, телевизия и тн. и са убивали скуката със:Първоначално написано от Sh@d0w
а/ секс;
б/ четене.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз не мога да разбера това цялото негативно отношение към запознанствата във фейсбук и интернет като цяло.
С пирятеля ми се запознахме във фейсбук,писахме си,излезнахме и така.
Наистина интересната част е ,когато двама се запознаят в интернет и отношенията им се ограничат дотам.А те са всичко един за друг,обичат се,разбираш ли![]()
И като бабите/дядовците ни са правели толкова много секс,тогава сега защо ни порицават толкова,хаха
Съгласна съм за това ,че запознанствата в интернет не са толкова лоши.Обаче имам 1 приятелка,която се запозна с един ,който е на 19 ,а тя е на 11 излъга го ,че е на 15.Което означава,че ти добре,запознай се във фейсбук или някоя друга мрежа обаче ако профила на човека от среща не е реален и се окажеш в 1 град с него,насрочвате си среща и се оказва,че не е на годините за които ти се представя това му е лошото
Първоначално написано от Sh@d0w
+++
>>DjBelev<<
Запознанство и любов, тръгващи от фейсбук....
... завършват с "развод ми дай", усещам май....![]()