- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тотално дЪрво в леглото
Та искам да ви попитам..! какво трябва да направя в следната ситуация
Преди около 2 месеца се запознах с едно момиче по голямо от мен с 2 години аз съм на 16 тя 18 запознахме се в дискотеката..същатата нощ тя отразя 3-ма 4-ма
един тръгнал да я целува и тя му казала че трябва да си говорят поне 1 месец за да го целуне
а бе момичето си е супер ;Д аз тряше да чакам цели 2 4аса за да ме целуна шот мн се харесахме и си допаднахме адски много
та тя е имала един преди мене с които е спала .. но малко нещо от сорта на 20-30 пъти смисал би трябвало вече да изпитва само удуволствие та както и да е
ние вече си го правиме редовно .. ама тука идва проблема думите пално дарво/камЪк и не е добра в леглото .. са адски смекчаващи обстоятелставата.. тя е пълна скраб ;х разбирате ли тя просто ляга.. и чака аз да сварша :х и нищо .. ;Х мн ми е тъпо но мн се приварзах към нея и супер много ме кефи .. ама просто ;х с това лежене и гледане с един празен поглед в тавана .. няма да стане нищо .. а пък даржа на нея достаа ;х и не знам кво да правя даите савети плс
ПП.. извиняваите за грешките пиша с флех таипа и съм си шопче .. не съм мн добър с Българския или квоото там решите.. не ме интересува САМО МИ ПОМОГНЕТЕ С НЯКАВ САВЕТ
Аз така бях първите пъти .. не знаех какво да правя ..Сигурен ли си, че го е правила и преди ..
Иначе аз бих и направила намек, че чака само на тебе .. Вземе пък да се стресне ..
![]()
Обичам те !!![]()
А ти помисли ли си,че,не знам може би,само може би ти не си тоя които си върши работата добре?Ако пак си убеден,че си най-могъщия сексуален бог,които света е виждал,значи е фригидна.
А и замисли се-говорете кажи какъв е проблема,поговорете,кажете си квото има.
Ъ-то е на мястото на u/y
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ми не че съм някав сексуален бог .. но имам доста опит вапреки че карам само 17 ;д и съм млад сичко си прая доста добре г/дне знам сичко си прая както трябва.. лижа я пози мози
а тя просто седи и гледа разбирате ли .. никав полах никав трепет
седи и гледа.. ;x и тва е
Ами менкайте позите,където и тя да има дейно участие , тя да е отгоре примерно. Вярно че в мисионерска е малко трудно да се мърда или прави каквото и да било , но все пак може.
Това ,което го написа и го кажи по малко по-мек начин. Например ,че искаш разнобаразие и така нататък.Нешо такова.Айде успех.
maDamn
И като легне така да чака да свърша и ще си стана, ще се облека и ще си тръгна. Що за простотия бе? Баси и създанията.. Ми кажи и го, ако е в теб вината да се разберете, ако тя е "нова" в това, да се учите един друг. Защо я няма комуникацията между хората не мога да разбера. Толкова ли е срамно или може би трудно да се контактува с човека, с който, по дяволите, правиш секс ? Човека, който допускаш в леглото си?!?!?! Не го проумявам това. Как може да правиш секс с някой и да не знаеш какво иска, какво обича... Та нали секса се прави от двама, за удоволствие, за кеф, за по-добра връзка. Ми говорете си бе, ДЕЦА, контактувайте, нямате идея малко разговори, питания и споделяне колко много може да даде на една връзка...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+1 .. поговорете, но бъди мил.. все пак не е много хубаво да чуеш, че примерно на любимия ти човек не му харесва нещо,което МОЖЕ БИ се опитваш да направиш.. може би.. защото момичето може наистина да опитва.. не знам.. поговорете.. така е най-добреПървоначално написано от Bozichko
![]()
това трябва да го има като отделен цитат в чест на всички "столичани"Първоначално написано от BornToBeWild
Да бе,едни ще учат,после други ще ръгат на готово.Първоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
давам ти съвет - купи си правописен речник!....![]()
![]()
....
не съм си представяла, че ще го кажа, но..+1Първоначално написано от Bozichko
![]()
Съгласявам се.Първоначално написано от Bozichko
И не и тресвай: Мило, ти не ставаш! Попитай я дали и харесва, защо се държи така, нещо притеснява ли я... и тн.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисля, че трябва да поговорите, защото сексът е важен в една връзка, а така ако ни питаш и мълчиш за този проблем, той просто няма да се оправи. Забележи, ти питаш нас...т.е. отново искаш ти да решиш проблема, тя може би не се усеща. Може би в предишните си връзки не е обръщала много внимание на това как да достави удоволствие на партньора си и си мисли, че само ляга, вдига крака и е готова...
(казвам го от личен опит)
![]()
хм...ако не ти се говори с нея за това ( което по принцип би трябвало да направиш) пробвай докато го правите, или по-точно докато ти го правишда я обърнеш и да се смените , тя да е отгоре, или я завъртай на някакви страни и други пози, смисъл покажи и , че искаш малко разнообразие и да се мръдне..някак си и го намекни по време на самия секс. Ако пак не стане..вече говори с нея, а ако пак не стане...значи просто си е дърво
По-съгласна няма как да бъда.Първоначално написано от Bozichko
Да бе, вярно, забравих, че всички се раждаме научени, а тези, които са неуки, трябва да им се подиграваме.... Така е, къде, къде по-лесно е да ходиш и да разправяш, че е дЪрво в леглото, от колкото да поговориш с нея... Страшна логика имаш, нищо чудно и да си девствен.....Първоначално написано от mitiko
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ако е такова ''дАрво'' като теб в писането..таковало си е таковата![]()
Believe in yourself.
Ти кой си, бе? Ако беше свестен щеше да знаеш как да я побъркаш, а не да питаш във форум![]()
И как така ляга и чака? Няма те ли предигра, заигравки, френска любов...
Направи й изненада. Някаква романтика- свещи, рози... Играй си с нея. Накарай я да настръхва.
Нямаш никакво въображение! :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не търси вината само в момичето. Ако си толкова добър, ще и хареса и ще си проличи.![]()
абе , милото писето котето сакън дан са разсърди колега я и изпукай един к*р в главата да видиш как ша са усафери![]()
дАрво?
С надуваема кукла май ще си прекараш по-добре.А ако я харесваш толкова няма да те интересува толкова секса![]()
БХ ми е
Хвани си второ гадже - някоя, която е добра в леглото![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar