Моят проблем е такъв никак не ми въври в любовта както и да ено това започва да ми пречи и на прителството имам още две приятелки който стане ли въпрос за любов са големи късметлиики винаги когато харесат момче и то ги хареса ....а мен колкото и да се ипотвам не се получава .... таа проблема ми е, че те си имат повече теми говорят си за момчета кой с коя ще излиза кой с коя си е писал или кой какви смс е получил а аз седя отсрани и мълчаа..просто няма какво да кажааа..
![]()
те започнаха да се отдрапват от мен бавно по-бавно и не знам какво да правя едва ли го правят нарочно но през половината време си обсъждат любовният живот а аз седя и гледам тъпо ... даите ми съвет какво да правя .. не но проблемът ми е , че никога не ми върви ... и това ужасно започва да ми пречи и да ме дразни а ако стане на въпрос за някое момче което ме е харесало те дори не обръщат внимание гледат си тяхния живот аз им помагам а те на мен не...винаги аз съм прецаканта знам че не го правят нарочно но ми писна само да ми повтарят , че избирам неподходящ или , че този няма да ме огрее искам веднъж да им натрия носовете за да млъкнат .... по дяволите какво да правяя ;( ....
![]()
Ми излизай повече с тях по барчета, дискотеки етц... Може и да срещнеш някое момче. Недей да си стоиш у вас.
Аз съм реалист.
охх бе кой ти говори за барчета и дискотеки ...хахх ... просто ти казвам, че на тях им върви няма нищо общо с барчетата![]()
Ми почни да се ебеш като тях, епа може и да стане
Аз съм реалист.
според мен трябва да имаш търпениесамо не спирай да вярваш че един ден и на теб ще ти потръгне
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Може да си грозна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Ти си грозен!![]()
Виж, миличка! Не ти знам годините, но на 11-13 бях доста несигурна в себе си. Гоних оценки и да се доказвам на този и онзи. За момчета много не ме е е*ало.Но като станеше въпрос за такива, обикновено ми се лепваха и като заговоря за нещо, което не им допада или покажа страничен интерес към история, астрономия или музика няма какво да си кажем. Просто мълчат, гледат тъпо и отиват при моята позната. Тя кокетничи и се държи като "дама". Ако говорим за визия, не е била по-хубава от мен. Беше пълничка, но самочувствието й и нейната увереност я правеха желана компания.
![]()
Спри да си ближеш раните и се стегни. Фръцкай се! Усмихвай се! Не си нищо по-долу от останалите и им покажи коя си. Не позволявай да се отнасят с теб така.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ