- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е безчувственна,докога?
Странна ситуация, аз нямам опит в това, но мисля, че трябва да я възбудиш, да я накараш да потръпне, трябва да има привличане между вас, очевидно тя не изпитва таковаНе мисля, че е фригидна, просто не успяваш да й доставиш удоволствие
Като нямаш опит, що даваш съвети, които ти самата не разбираш?Първоначално написано от lubovvv
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Честно да ти кажа когато бях на 18 и се запознах със сегашния ми приятел и аз бях така в началото първите 6 месеца,не ми беше хубаво както сега.Вече сме 2 години заено и секса е ...страхотен,но го правим и по рядно по 2-3 пъти седмично,докато 1-вата една година всеки ден..и с това си го обеснявам че кат стоиш малко повече време без секс и по ти е хубаво.Ще свикне с теб.Ти гледай да я презразполагаш..не да и го наби*ш веднага ..малко пипане,любовна игра,докосване целувки..казвам ти на мен кой неща ме възбуждат като ми ги прави,вярвам че и на нея ще и хареса![]()
Ти тоя потник можеш и по-нагоре да го вдигнешПървоначално написано от lubovvv
![]()
Дрънкаш глупости.
Дървото си е дърво. Точка.
Я не ми нареждай кво да правя ако обичаш! Не мисля че ти влиза в работата кога, къде какво ще правяПървоначално написано от imamkrasivouho
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не бих казала, че не разбирам. Просто си дадох мнението, ако иска да го взема под внимание...Първоначално написано от Bozichko
И двамцата да ви питам нещо! Какво означава дърво бе?! Нали като не усецащ нищо няма как да си много страстен чуствен или каквото искате го наречете! Боже че сте .. а ти хем не разбираш хем малка хем си вдигнала потника до носа! Поне пък да имаше какво да покажеш..Първоначално написано от lubovvv
О боже, изобщо не съм малка, като не знаеш на колко съм по добре си мълчи, аман от завистливи хора, Аман!
Ми така , като те гледам, повече от 10-12 не ти давам?!Първоначално написано от lubovvv
.
И един съвет от мен : Когато двама си мерят *уровете, не си навирай г*за.
Този раздел не е за теб, отивай в "любов" .
Относно ситуацията- батко, ако и при френска любов, хубава любовна игра и много старание от твоя страна не усеща нищо, работата е ясна- махай я много бързо и си намери нормално момиче. Освен , ако не я обичаш де...тогава нещата стоят по малко по-различен начин. Т'ва да седи и да ми гледа в тавана, докато аз правя всичко за нея... хахХѝАХаХАХахаХХАХА ... така ще я изритам от къщата... точно като мръсно миришещо коте![]()
![]()
![]()
Луди ли сте, каква фригидност?! .. Правили сте секс десетина пъти, какво очакваш, да й е хубаво веднага ли? .. Нужно е време , нищо й няма на момичето.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
A ти преди да даваш съвети на мен и на който и да било първо се виж на какво ниво си и колко слабоумно се изказваш мили мой. А и не ми дреме колко години ми даваш, ясно?Първоначално написано от TheGuardian01
И какво му е на съвета? Нещо погрешно да видя в него? Или в начина на изказване? Акъл давай на съученичките си от 3ти клас, не на тези, които определено имат повече опит от тебе.Първоначално написано от lubovvv
не се притеснявай, аз бях така няколко месеца.. първо усещах само болка около 1-2 месеца, после още 2-3 месеца нищо не усещах (правили сме го по 2-3 пъти в седмицата). Общо взето, много се бяхме отчаяли, но и аз го правех, защото исках поне на приятелят ми да му е хубаво.. но и той се чувстваше гадно заради мен и спряхме за около 2-3 месеца- само орална сме правили- просто не искахме пак да се разочароваме. Иии една вечер (25 декември- на Коледа стават чудеса) просто стана... решихме пак да пробваме ии усетих якото чувство най-сетне
от тогава всеки път ми е яко и рядко се случва да не свърша
![]()
Дано и при вас се оправи и да ви е хубаво и на двамата! :P
Нормално като го прави за да му е на "приятеля" готино или за да се изфука пред дружките да не и е приятно..
Ако го правеше заради себе си, нещата щяха да са напълно различни. И така е с всяко друго нещо в живота!
Добре, како.Първоначално написано от lubovvv
П.С. : Ако искаш , мога да те закарам до Мак Доналдс, за детско меню?![]()
![]()
![]()
![]()
Малко бях офф,поради причината че нямам какво да пиша защото доста хора дават съвет да и дам малко време без секс,и това и правя,съвсем скоро ще станат почти 3 седмици без,да видим...
Чувал съм че куики-то било доста възбуждащо - при мен е,много ми е готино така за на бързо че някой ни чака или нещо друго,но май пак не действаше при нея,а момичето не е точно да гледа в тавана,гледа в мен нали,когато се наклоня малко веднага ме целува,полага усилия,качва се отгоре ...да пробвам ли на 3 седмици,или да изчакам да стане месец,защото все отлагам заради нещо друго пред нея и става подозрително
Благодаря на всички отговорили![]()
Чукай си го детето. Може или просто организмът й да не е готов, или да е по-безчувствена вагинално. Пробвай да й стимулираш клитора, докато я чукаш. Но трябва самата тя да знае как да си доставя удоволствието.
Просто момичето е неопитно още...кви глупости говорите за фригидност??!
Както казаха по-горе- нужно и е време, да свикне с всичко...![]()
awerw♥
^Ми аз доколкото си спомням не бях много опитна като получих първия си оргазъм.