.

Виж резултатите на анкетата: Ако секса куца, ще останете ли с този човек?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

14 42,42%
  • Не

19 57,58%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Казус: Любовта или секса

Привет Искам да направя нещо като мини проучване, чиито въпрос е:
    Ако във вашата връзка всичко върви перфектно, но секса куца бихте ли останали с въпросният човек?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Най-лесното е да зарежеш някой,ако не ти пука особено за него.Ако го обичаш,аз лично бих опитал първо да оправя това,което "куца".

Пък и хората се напасват след време.

Така че не.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Съгласна с Sh@d0w. Няма нещо, на което човек да не може да се научи, ако наистина много иска. Особено пък в секса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не... Ако наистина обичам този човек, едва ли това ще ме накара да се разделя с него ... все пак сексът винаги може да се оправи ... може да се пробва нещо ново и прочие... и да стане хубаво :: )))

Град
    Софийските потайности
    Ако чувствата са истински винаги може да се оправи това, което куца. Ако трябва да правя избор то със сигурност е така:
    Секс без чувства <<< секс с чувства
    По-яко нещо от това да делиш леглото с човекът, който обичаш - няма !!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Съгласна съм с горните мнения
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

anonymous708973
    Guest
    Аз пък не съм съгласна. Случвало ми се е, не се напаснахме, а не е като да не направихме достатъчно опити. В последствие освен че се нервихме на ежедневието, се нервихме и един на друг за глупости, точно защото във връзката ни липсваше тая форма на близост.

Щом харесвам човека, какъвто е, не бих прекратила връзката заради единия секс. Предпочитам платонична връзка, отколкото такава, която се основава само на секс.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Аз пък не съм съгласна. Случвало ми се е, не се напаснахме, а не е като да не направихме достатъчно опити. В последствие освен че се нервихме на ежедневието, се нервихме и един на друг за глупости, точно защото във връзката ни липсваше тая форма на близост.
    Най - накрая един откровен отговор. Като нещо не ви стига го търсите от друг - ВИНАГИ !!!
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

anonymous708973
    Guest
    Факт е.
    Пък и не виждам защо трябва да избирам, след като мога да имам и двете.
    Или пък само секс, ако се намирам на такъв етап от живота си и искам това.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъф корс - за да не върви секса значи нещо повече от самия секс куца. И секса е просто проявление. В случая дали ще е секса или ще е общуване, или ще е споделеност или ще е взаимност - все тая. Каквото и да куца от всичките е показател че нещо на доста по дълбоко ниво куца във връзката ви.

Що не се опитам да го оправя? Щото усилията ще струват повече от крайния резултат. Любовта към някого е необходимо но не и достатъчно условие за конкретния случай.

Просто живеем в различни светове. Описано по друг начин това е да искаш да сипеш една бутилка бира в чаша за кафе. Или да пълниш басей с маркуч от чешмата. Не е като да е невъзможно....

А и както Ина казва - винаги има опция да не се налага да избираш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...

Re: Казус: Любовта или секса

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Привет Искам да направя нещо като мини проучване, чиито въпрос е:
    Ако във вашата връзка всичко върви перфектно, но секса куца бихте ли останали с въпросният човек?
    Не може да върви перфектно, ако нещо куца.
    В случая, секса е отражение на цялата връзка, колкото и да не им се вярва на някои хора и си мислят, че една връзка може да бъде пълноценна и дълга без секс.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не мога да дам конкретен отговор, честно казано. От една страна съм на мнение, че мъжът трябва да е силният, да е водещият, както във всичко друго, така и в секса, та една такава сексуална недодяланост най-вероятно би ми разбила образа, който съм си изградила, който съм очаквала, бих спряла да виждам мъжкото в него един вид.
    "Сексът куца" е странен израз като цяло. Нормално е невинаги сексът да е зашеметяващ и разбиващ, случва се да имаш проблеми, да си уморен и прочее битовизми, обаче ако говорим за някакъв абсолютен нескопосник, който хал хабер си няма от женската анатомия... не, мерси.
    Пък, ако под "сексът куца" се разбира, че няма химия и затова не се получава, значи просто съм си намерила добър приятел и нищо повече(друг е въпросът къде съм бляла и за чий изобщо съм тръгнала с човек, който не ме привлича сексуално).
    Ако обаче е нещо свързано с техниката - нещата са поправими(отново, ако не е някой абсолютен дебил, който пита кое къде се вкарва). Както каза Sh@dow, има си един период на напасване, отделно човекът може да си има някакви проблеми напоследък, пък и няма нищо чак толкова страшно, ако е по-неопитен. Разговори, насочване и практика са вярната рецепта.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    та една такава сексуална недодяланост най-вероятно би ми разбила образа, който съм си изградила, който съм очаквала, бих спряла да виждам мъжкото в него един вид.
    Абсолютно вярно.

Ако обаче е нещо свързано с техниката - нещата са поправими(отново, ако не е някой абсолютен дебил, който пита кое къде се вкарва). Както каза Sh@dow, има си един период на напасване, отделно човекът може да си има някакви проблеми напоследък, пък и няма нищо чак толкова страшно, ако е по-неопитен. Разговори, насочване и практика са вярната рецепта.
    Мисля, че си пропуснала нещо важно, а именно, че това ще проработи при хора със сходен сексуален апетит - с една дума, хора, за които сексът стои на еднакво място по важност във връзката.

Град
    Някъде из София...
    Мисля, че си пропуснала нещо важно, а именно, че това ще проработи при хора със сходен сексуален апетит - с една дума, хора, за които сексът стои на еднакво място по важност във връзката.
    QFT

anonymous708973
    Guest
    Извинявай, кво??

Град
    Някъде из София...
    Извинявай, кво??
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=QFT

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    IDGTL.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на gabsit000
    ако ми се наложи да го превъзпитавам сексуално надали ще се занимавам с него..просто мисля сега така..не знам ако имам сериозна връзка с него и много го обичам как ще постъпя сигурно коренно различно...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    IDGTL.
    Сиси такива самоделни не вървят

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз съм човек, който много лесно решава да постави край при най-малкия проблем, но осъснавам, че не е правилно. Има някаква граница на "лош секс", който бих изтърпяла с идеята, че ще намерим причината и решението. [както каза Валдес има някаква причина на по-дълбоко ниво] Ако това продължи прекалено дълго, от една страна аз ще съм незадоволена, а в такива периоди ставам много раздразнителна, от друга страна - не сме могли да се справим заедно с това, значи ще има и още проблеми.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Лош секс е когато човека няма желание да ме задоволи , т.е. , той ако искаше, щеше да го прави с пишка, без пишка и т.н.
    А щом човека не иска да ми е хубаво - не става така .
    Също , винаги съм си казвала какво искам и какво ми харесва, та не затруднявам положението.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове