.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Есенно-зимно облекло

Здравейте!
    Не зная дали темата е за този раздел ,но реших да я постна тук ,защото има повечко хора ,които влизат
    Интересни са ми нещата ,които правят хората по-слаби принципите за това.Аз съм като пясъчен часовник и искам да си подчертавам талията ,но дори нямам идеи за дрехи.Постнете снимки на вашите нови придобивки ,ако имате.Интересувам се от шалове също Какъв тип шапки харесвате,колко чифта имате и какви цветове ?
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Град
    Пловдив
    http://images.izgodnobg.com/103/1241103_big.jpg шапки има 2 такъв тип,една бяла и една небесно синя .. други не мога да понасям на главата си,не знам защо.Шалове имам най-различни,миналата година ме беше хванала такава мания....

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    щом си тип пясъчен часовник избявай късите якенца които очртават разликата слаба талия-набити крака носи тренчкот, палтенца
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тяло тип пясъчен часовник се смята за идеално ! Би трябвало всичко да ти ходи ! Ти с какви мерки си ?!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://www.designerdressdresses.com/images/Dress.jpg Такъв стил рокли ще ти стои най - добре.
    И на мен структурата ми е такава. Имам големи гърди и тесен гръб, надолу се стеснявам още и после ханша ми става широк. Принципно най - се харесвам с клин, туника, която е скроена точно под гърдите. Избягвай чисто черните шарки, защото ще те направят облякана все едно в торба/чувал. Наблегни на цветовете, слагай масивни гривни, те отвличат погледа. Ако си ниска, обувките на платформа са идеални и удобни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си