.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Моята приказка ..

Здравейте всички! Тук виждам само истории за кавги, разбити сърца, фалш, материализъм, истерии и т.н., а аз искам да разкажа за моята красива приказка (поне да си спомня за нея)!
    Преди точно година ... в един мрачен, студен, дъждовен ден като днешния се запознах с моя принц . Беше любов от "пръв поглед", макар да не бяхме типичната двойка! Беше различно, вълнуващо, красиво изживяване! Всяка среща беше изпълнена с много страст, химия, смях и усмивки! Всяко докосване беше различно от предишното, всяка целувка беше неповторима ... всяко чувство беше нереално . Всичко беше толкова ново за мен, колкото и за него и изживяхме всичко заедно. Спомням си първите срещи, дългите безсънни нощи прекарани в разговори! Спомням си как от двама неуверени, страхуващи се да разкрият душата си пред друг, хора се превърнахме в едно - една душа в две тела! Спомням си как ме обгръщаше с ръце сутрин, притискайки ме към себе си с разтуптяно сърце и шепнейки ми едно и също нещо: "Хайде принцесо, трябва да целунеш жабока, за да се превърне в принц!" Спомням си допира не нежните му пръсти, топлата му кожа и меките му устни, всяка една малка подробност!
    Вече минаха почти 6 месеца от както си казахме сбогом, но имам чувството, че вчера се вглеждах в очите му, скривах се на най - сигурното място на земята - в прегръдките му, целувах кадифените му устни и бях най - щастливата просто, защото той беше до мен!
    Макар, че съдбата ни раздели по - особено гаден начин, съм благодарна - за всяка минута прекарана с него, за всяка целувка, за всеки трепет, за всяка усмивка, за всеки красив спомен, които съм запазила на специално място в сърцето си! Въпреки, че мина толкова време и всички ми повтарят, че вече е време да спра да живея в миналото и да продължа на пред, не мога да забравя единствения човек, които се опита да ме опознае така каквато съм и ме обикна със всичките ми недостатъци ! А сега ли?! - сега просто се надявам да е щастлив там къде е и да се усмихва през сълзи, като мен, спомняйки си за всяка малка незначителна подробност от нашата малка, красива приказка!
    P.S.: Един съвет: не превръщайте любовта в омраза, раздялата не означава "край", краят идва тогава, когато сърцето ти спре да се свива при вида на любимия, не превръщайте красивите, топли спомени в оръжие за съсипване на другия! Обичайте истински и прощавайте повече, за да можете един ден да видите света в най - красивите цветове на дъгата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    А защо сте се разделили,след като всичко е било толкова прекрасно?

уауу ... толкова красиво надявам се и аз да изпитам това което ти си изпитала Радвам се за теб .... : ) дано намериш нов принц
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Sh@d0w разделихме се, защото бившата му му направи изненада! И понеже той беше достатъчно съвестен и отговорен - решихи, че бъдещето на едно дете е по - важно от нашето щастие и го подкрепям изцяло за това

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Трогна ме с историята си. Тука пишат небивали простотии и се тръшкат и реват, а ти с това, което си преживяла и си така оптимистично настроена. Евала!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

marin4itu, аз винаги се опитвам да извлека положителните неща, дори и от лошото! Вярвам, че като гледаш през "розови очила", правиш добро и се усмихваш дори и да боли, все някога това ще се отплати и вече няма да са ти нужни очила! Винаги съм казвала на приятелите и на познатите си нещо, което знам от дете: "Дори и най - мрачната нощ е обречена от изгрева!", това е един вид моята максима, нещото към което се стремя, надявам се, че след всичко, което преживяхме и ще преживеем ще дойде време когато "слънцето ще изгрее" и тогава всичко това ще изглежда просто като сън и ще сме щастливи .. а и един мъдър човек ми каза: "Само онзи, които е познал безграничната болка, може да оцени безграничното щастие"

Евала наистина.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Оле, ти направо ме разплака...
    Дано и двамата бъдете по щастливи...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ама, че глупаво постъпва приятеля ти. Той, ако не я обича тая жена, а ходи с нея само заради детето, няма да постигне нищо. Треснала му го е от нищото, предполагам. Грозен начин да задържиш някого е това. Той като не я трае, няма да просъществуват тези отношения. По-добре да заведе едно сериозно дело и да спечели негови си дни да бъде с малкото, да плаща издръжка и да показва всячески, че го обича. Детето би било по-щастливо така, отколкото с двама родители, които не се понасят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

SisiStrange това, което казваш е така, но това си е между тях и аз няма да се бъркам! Както казах отдавна си казахме сбогом и всеки от нас се опитва да продължи напред

Браво, много хубави думи !
    Аз ще се опитам да се вслушам в тях, защото и аз изживях същата приказка..1 година и 3 месеца и накрая без даже да се скараме се разделихме по неясни за мен причини, доста ми е трудно, но се опитвам да се справя
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Град
    Софийските потайности
    Докато четях, просто знаех каква ще е следващата дума преди да стигна до нея..... Боже, имам чувството, че това съм го писал аз...Прочетох го сигурно 10 пъти, поне една минута си поплаках и се посмях. Толкова много напомня бившата ми приятелка ;( Още в началото "в един мрачен, студен, дъждовен ден" и направо С такава благородна завист завиждам на оптимизма ти Съжалявам за раздялата, но ти благодаря за историята, толкова много спомени се съживиха за тези вълшебни 3 години.... Желая ти, с цялото си сърце, да намериш щастието заслужаваш го!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Евала !!! за силата, за оптимизма, дано има повече хора като теб !Пожелавам ти бъдеш МНОГО ЩАСТЛИВА !!!

хубава приказка..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Повече от фен
    Страхотна история,чиста и неподправена пълна с оптимизъм и позитивни емоций ще ми се и аз да изпитам нещо подобно със момиче

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Леле тази изстория трогна ме чак се разплакахх..
    ESL !!!

Мега фен
    Град
    София
    Много ме изкефи написаното. Красива история. Докосна ме отвътре,сви ми се душицата на няколко пъти докато четях. И това ме радва, защото четейки осмислях собствената си болка. Думите ти ме накараха съвсем непринудено ,ей така ,както си четях - да се замисля. Хубаво ми стана и се радвам,че попаднах на историята ти. Желая ти много емоции - хубави или лоши - те са най-важното.
    [size=7][b][u]fosse cos

Bozichko не съжалявай за нещо, което се е случило! Радвай се, че си го изпитал, защото са малко хората, които обичат истински и безусловно! Оптимизма ми идва точно от това, защото не съм изпълнена с омраза, съжаление и подобни мисли, искрено се радвам, че все пак съм имала възможността да се докосна до нещо толкова красиво и чисто! Все още го обичам, все още мисля за него, но не със злоба, виждам снимки със сина му и .. да признавам си потичат сълзи, болезнени ... но се радвам, защото той изглежда щастлив! А не е ли точно това любовта - душата ти да се стопля гледайки любимия/ата си щастлив/а
    Обичай те се !

Град
    Orange County
    Ужасно !

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Много ме изкефи написаното. Красива история. Докосна ме отвътре,сви ми се душицата на няколко пъти докато четях. И това ме радва, защото четейки осмислях собствената си болка. Думите ти ме накараха съвсем непринудено ,ей така ,както си четях - да се замисля. Хубаво ми стана и се радвам,че попаднах на историята ти. Желая ти много емоции - хубави или лоши - те са най-важното.
    Може да се каже, че заради това го написах! Както казах напоследък виждам само въздухарски историйки без почти никаква истина в тях! Исках да има поне нещо истинско тук и написах това, което чувствам с надеждата да накарам поне 1-2 да се замислят за стойностните неща в живота, за красотата на света и най - вече за начина, по който повечето гледат на всичко Благодаря ти за пожеланиято, надявам се и на теб да ти се случат много хубави неща
    JimBeamFan кое е ужасно!?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Трогателна история ,наистина. Това ,което си преживяла е невероятно и се възхищавам на смелостта ти да продължиш с високо вдигната глава след загубата. Все пак щом той не е този,с който ще прекараш живота си,значи те чака нещо още по-добро. Искрено ти го желая!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Трогателна история ,наистина. Това ,което си преживяла е невероятно и се възхищавам на смелостта ти да продължиш с високо вдигната глава след загубата. Все пак щом той не е този,с който ще прекараш живота си,значи те чака нещо още по-добро. Искрено ти го желая!
    Благодаря ти! И аз точно на това се надявам, на светло бъдеще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си