- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти тръпка . . .
Харесвам едно момче ... и то много ... той преди месеци ми каза ,че и той ме харесва ... но до там ! Въпроса ми е дали да му кажа ,че и аз го харесвам ?? Проблема е ,че нз дали още ме харесва ... дали ще се уплаши ... страх ме е ... моля дайте някакви съвети![]()
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
А ти защо не си му казала какво изпитваш,когато ти е признал?Може би е срамежлив и е очаквал някаква реакция от теб,да дадеш признак че и ти го харесваш.
Просто действай..
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Няма от какво да се уплаши. Може би е трябвало да действаш, когато му е било времето, но да се надяваме, че не е късно.
ПС: Ех да можеше и аз да имам същия проблем![]()
Кажи му! Колко му е?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от ledenakrasota
айде де и аз се питам :P
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Действай кажи му пук кфото ще да ставаУСПЕХ от мен ...
ESL !!!
Хора благодая ви многонайстина дадохте ми голяма увереност : ) и ще го направяяя ... БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
Все ти чета темата като Кофти пъпка![]()
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1