.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    @badsector, по-скоро жените не се чувстват сигурни с такива мъже, които са им просто приятели...
    Или по-скоро искат да се тъпчат с други, въпреки, че знаят, че ще бъде грешка и после като се стигне до реването, да има на кой да мрънкат, за да ги подкрепя и да им каже, че не са виновни те.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Супер оптимистично, няма що...
    И все пак аз вярвам, че един мъж може да оцени една жена като личност...
    Разбира се. Само трябва жената да е порастнала достатъчно интелектуално и да е придобила сериозен житейски опит. Което обикновено го правите някъде след 40-те. Все пак зависи и от нивото на развитие на мъжа. Ако и той си е с момчешко мислене, може да се напаснат нещата. Но най-общо казано, една жена за да бъде оценена като личност, трябва да има личност, която да бъде оценявана. В днешно време всички се опитват да бъдат еднакви и после се чудят защо никой не ги оценява.

Мега фен Аватара на Chacho
    Но да се ебе с приятелчето ще е още по-голяма грешка, щото няма чувства към него, а това рано или късно ще се отрази на взаимоотношенията. Пък и мрънкат, мрънкат, пък накрая намират пак някой такъв, който да ги праска, но да им дава и още нещо, и са доволни. А нежньо остава с пръст у гъз. И си е изцяло негова вина.

И зрели момичета има, стига да не гледаш там, където са еднакви.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

А нежньо остава с пръст у "задни части". И си е изцяло негова вина.
    Ехеее... вина. Звучи доста силно!

Ама разбира се, трябва да се правим на такива, каквито не сме! Твоя вина е ако си нормален човек, не трябва да си такъв, трябва да се правиш на лош, да чукаш, да си невъзмутим, за да може някой да те уважава!
    Страхотна формула.

Страхотна формула на всички разбирачи в този раздел, които повтарят тая простотия непрекъснато - какъв трябва да си и какво трябва да правиш, за да те уважават. По-добре един човек да те уважава и то за този, който си, отколкото за това, което не си.

Визирам особено ограничения badsector, който, разбираш ли, мисли твърде елементарно, че постоянно разделя нещата на черни и бели. Сякаш няма сиво на тоя свят.
    Задължително нещата трябва да са полярни, жените да са тъпи, а по-милите момчета може би загубеняци? Както и е задължително всичко да се свежда до секс, дори самите момичета сме го предвидили това!

Плаче ми се, честно.
    Иначе тва не е никва тактика. Всеки, който е отхвърлен, се дистанцира малко или много. Дори да ти остане приятел, не издържа много дълго, понеже е някак нелепо. Ти искаш от човека връзка, а не приятелство, в крайна сметка. Разбираема реакция.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

jghgh, никой не казва да се отива в другата крайност. Нито пък да се правиш на нещо, което не си. По-скоро е въпрос на това, да бъдеш по самоосъзнат, да си намериш мястото, което заслужаваш, в обществото. И за мен не е нормално да пренебрегваш мнението си и постоянно да мислиш какво е правилно да кажеш; да криеш чувствата си; да се оставяш на страха си. А и никой не гони тези хора да им обяснява какви са и що са, те сами търсят съвети, значи сами не са доволни от себе си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ама тва за нежньото с пръстта в гъза си беше грубо.
    Все пак защо такова пренебрежително отношение? Нежньо? Все едно да си нежньо е най-лошото нещо на света.

Got your point де
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Щото разбираме две различни неща под нежньо. За мен този тип хора не се уважаващ сами себе си, затова не ги уважавам и аз.

Супер фен Аватара на elysunny
    И ми драсни един ред, да ми кажеш, че съм бил прав
    прав беше да. А до нещата, които изписахте, не ми се искаше да се задълбава толкова в темата. Мисълта ми беше само за тази 'тактика' така да се каже. все тая. след време като му мине ще се разберем и такам. Въпросът е там, че не знаете и цялата история, не познавате и човека и някакси просто говорите, пишете общи работи. В самите ни отношения и аз направих някои грешки. Но това си е малко по личничко. Не е за тийна, в които някви хора си изливат мъките.

Защото това е съвсем нормално.Не стига ,че ви плащаме сметките ,подаряваме ви големи подаръци,обгръщаме ви с огромно внимание и още хиляди неща и изведнъж ви щукне ,че вече не ни искате.Е какво да направим ние?Да ви кажем "Оо да няма проблем всичко е ок".Понякога ние не търсим "поредното момиче" ,а търсим нещо сериозно и тогава най-много боли.

^ никои не го е карал на сила да го прави.
    главно за вниманието става въпрос. подаръци е нямало. а за сметките не приемах да плаща, мда

омгг... много ясно, че момчето ще те игнорира, ако го отрежеш. Да не би да очакваш да тича след теб, та ти си го наранила.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Абе наранила ;д
    Зависи за какво си го отрязала де.. За секс, за сериозен приятел... Както днес си пиша с едно момче и то решава да ми предложи с*кс о.О Отрязах го, пък той взе, че ме блокира Направо съм паднала от смях.. И ако ми кажете, че тва е достойнство?! ;д А и има една приказка 'Не унижавай едно момиче, само защото не си могъл да го имаш'
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky
    Абе наранила ;д
    Зависи за какво си го отрязала де.. За секс, за сериозен приятел... Както днес си пиша с едно момче и то решава да ми предложи с*кс о.О Отрязах го, пък той взе, че ме блокира Направо съм паднала от смях.. И ако ми кажете, че тва е достойнство?! ;д А и има една приказка 'Не унижавай едно момиче, само защото не си могъл да го имаш'
    Искаш ли да правим секс?

човека наистина може да се каже, че си го нараних. не е ставало въпрос за секс, пък и е близко до акъла, че ако ставаше нямаше да пусна темата. темата си е сериозна, за едно много здравомислещо и добро момче. пък вие каквито си искате асоциации правете

@Chacho недей, че ще те отреже и ше трябе да я блокваш.

90% oт момчетата са били в неговото положение, пък 90% от момичетата - в твоето. Тъпо е, но много от нещата, които е правил, са били с цел да те впечатлят. Да осъзнаеш колко мил и различен е от остналите и да го видиш като нещо повече. Можеш да му направиш услуга, да му кажеш, че никога няма да има шансове с теб и да му обясниш, защо го виждаш само като приятел. Ще те превъзмогне и ще му помогнеш да не попада отново в тази ситуация със следващото момиче.

казах му още преди 3 месеца. точно и ясно

А, окей. То май се поизчерпа темата, мда.

ами дам, то темата беше главно за тва, че се изненадах, че така изведнъж прекъсна контакт с мен, след като мина толкова време от както му казах, че няма как да се получи. като цяло разбрах кво да направя. и се ориентирах що годе за причината. и такам. сладки сънища ;д

палави сънища и на теб

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Мале, ако така разсъждават всички останали МЪЖЕ, не виждам в какъв женски свят ще живеем. Тръгнали за жените да говорят... И то като цяло................ Глупости, базирани на скука. Не разбирам, на кой е по-интелигентен ли си играете?
    да слуша

не разбирам по темата ли пишеш или е така само да си имаш +1 коментар. мда.

Супер фен Аватара на zero
    ... а ти какво очакваш ?
    То това става несъзнателно, не е тактика. В момента при мен е така,
    излишната важност която си придаде 1 момиче по телефона (вчера), направо
    ми уби всякакво желание за контакт с нея. Майни майни ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си