- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъжка тактика
абе ква е тая мъжка тактика, като момиче те отреже да я игнорваш?
днес ми казаха за нея и ми е някак странно. та ако някои мили съфорумници знае нека ме светне, че ми изглежда мега тъпо. мда.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Момчето показва интерес към теб->режеш го->игнорва те (все едно интереса му се губи)->понеже момичетата обичате да получавате интерес в големи дози,ти става сад че не ти обръща внимание->почваш да показваш такова към него,за да върнеш неговото обратно.
Тъпо е мда.
^ или просто момчето е мъж на място и си има капчица достойнство. Много ясно, че няма да се занимава повече, след като си се направила на две и половина, и аз да бях, и аз така щях да направя. В крайна сметка, риба в морето много, а единствени и незаменими няма.
аз съм правил нещо подобно и то беше, защото исках момичето за гаже, не за приятелка.
ама не беше никаква тактика
REGGAE BOOM <3
Днес отрязах един.![]()
Очаквам игнориране.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Факт.Първоначално написано от NambyPamby
Малко или много си го наранила, като си го отхвърлила. И аз бих.
Това не го прави по-малко тъжно обаче.
Да,това си е така,но авторката питаше за тактиката.Което автоматически изключва тази възможност.Първоначално написано от NambyPamby
Или пък тя го възприема като тактика, а то е нормална човешка реакция.
Монетата винаги има две страни.
той ми каза, че било тактика. Разбирам за достойнството и тн. Просто мина доста време от тогава и до преди няколко дни си бяхме просто приятели. Без намеци за харесване и тн. Явно прекалено много съм наранила достойнстово му или ддз
Щото, мили дами, ние не винаги си търсим просто приятелКИ.Първоначално написано от elysunny
Щото, мили дами, след като сте ни отказали и продължим да се мотаем около вас в най-добрия случай ще изглеждаме като досадници.
И щото, мили дами, уважаваме нежеланието ви да не комуникирате с нас на такова ниво и си търсим щастието другаде.
А можеи просто да се правим на ощипани госпожички...зависи от първите 7 години
едит: Не е нещо премисляно. Просто нашата естествена реакция на с практична насоченост натая ситуация. Риба в морето много.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
проблема беше в реда на нещата явно.Първоначално написано от Sh@d0w
момчето показва интерес към мен-> режа го-> оставаме приятели (наистина) в началото с намеци и обяснения, след това без тях (впериод 3месеца) -> и сега изведнъж игнор (тая мъжка тактика)
Добре тогава не става въпрос за тактика.Първоначално написано от elysunny
Погледни така нещата и се постави на негово място.Харесва те.Не знам колко,но те харесва.Престрашава се да направи първата крачка,но го режеш.Опитва да се успокои,че макар няма да може да те има,ще те има за приятелка.И тайно таи надежда,че един ден ще го харесаш.Обаче минават 3 месеца и вижда,че не може да издържа повече така.Да седи до теб и да ти се усмихва като приятел,като си представя как те гушка и целува.Чашата прелива и решава да прекрати контакт с теб,защото мисли,че така ще е по-лесно.
Дал ти е преди това добра основа за размисъл,няколкото месеца приятелство и какво можеш да очакваш от него,ако си промениш решението.
+1Чашата прелива и решава да прекрати контакт с теб,защото мисли,че така ще е по-лесно.
Едва ли можеш да го съдиш за това, нали?
Просто животът е правене на избори, за които понякога можеш да съжаляваш, но в най-честия случай го разбираш прекалено късно. Колко държиш на този човек и колко време мина откакто не сте общували?
много държа на него. ами то не станаха нещата изведнъж. последният месец почна да се отдалечава малко, по-малко от мен. накрая спряхме да подържаме какъвто и да е било контакт (2 седмици някъде). и вчера като го придърпах да говорим изтърси тая простотия с тактиката.
Просто се е чудел какво обяснение да ти даде,но отвътре сигурно се изяжда.
Мхм.
Опитва се да се отдалечи повече от теб. Явно егото му е наранено, макр чене виждам защо.
Ама щом той явно няма желание - ти що искаш да пикаеш срещу вятъра?
Dr. Gregory House
когато го отрязах, една седмица не ми говореше, защото си изминавал някакъв път и т.н. След това пак почна с намеци и обяснения. След това спря и ми се държа като най-добър приятел, допреди един месец. мда.
А това за тактика не ми го е казвал само той. Беше споделил на една приятелка, че смята да приложи тая 'мъжка тактика', за да съм осъзнаела аз колко съм го обичала. Което не се получава. Липсва ми приятелството му, не 'харесваннето му'. Но това са лични неща, който трябва да обсъдя с него. мда
Надява се да си промениш решението, затова и се пробва по няколко пъти. Явно наистина много те харесва, ама му кажи, че е глупост на тая възраст да тича след някоя мома толкова време, камо ли след такава, която няма да му върже.![]()
Е понякога тиян еща са вързани. В смисъл не даваме едното без другото. И е нормално де. А докато си мислиш че това е тактика ще си мислиш и как да я надвиеш с друга тактика. И ще си още по разочарована след всеки неуспех.Първоначално написано от elysunny
А иначе да, тука само си чешем езиците.
Dr. Gregory House
Дори мога да кажа, че ние винаги търсим секс, ако има приятелство е още по-добре.Първоначално написано от valdesbg
Ето затова :Първоначално написано от valdesbg
Защото всяка жена има нужда да бъде изслушвана, да я подкрепят в уж трудните моменти, да има нечие рамо, на което да реве и т.н. Съответно ние се подлагаме на това с желанието да получим секс, но на практика женската психика е устроена така, че такъв приятел за нея е сексуално антипатичен. Защото за нас това :Първоначално написано от elysunny
е нормално и логично. Но според мен, жените подсъзнателно просто ги е страх, че ще се окаже как най-добрият им приятел е с тях, единствено защото иска секс. Така сексуалното антипривличане към него е тяхната защитна реакция. Което пък също има своето обяснение - когато правим секс, в някакъв период след това въобще не ни е до жени. Съответно така ще заебем и тая, с която сме го правили. Иначе казано мъжете имат нужда от жени и изпитват интерес към тях, когато им се прави секс.Първоначално написано от valdesbg
@badsector, по-скоро жените не се чувстват сигурни с такива мъже, които са им просто приятели.
@elysunny, 100% иска да си те "върне". Не, че те е имал, но все още храни надежди. Като пак се осмели да направи крачка, резни го максимално ясно и категорично, за да не храни надежди повече. И ми драсни един ред, да ми кажеш, че съм бил прав![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Супер оптимистично, няма що...Иначе казано мъжете имат нужда от жени и изпитват интерес към тях, когато им се прави секс.
И все пак аз вярвам, че един мъж може да оцени една жена като личност, независимо дали са се търкаляли в леглото или не.