.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Супер фен Аватара на elysunny

мъжка тактика

абе ква е тая мъжка тактика, като момиче те отреже да я игнорваш?
    днес ми казаха за нея и ми е някак странно. та ако някои мили съфорумници знае нека ме светне, че ми изглежда мега тъпо. мда.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Момчето показва интерес към теб->режеш го->игнорва те (все едно интереса му се губи)->понеже момичетата обичате да получавате интерес в големи дози,ти става сад че не ти обръща внимание->почваш да показваш такова към него,за да върнеш неговото обратно.

Тъпо е мда.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ или просто момчето е мъж на място и си има капчица достойнство. Много ясно, че няма да се занимава повече, след като си се направила на две и половина, и аз да бях, и аз така щях да направя. В крайна сметка, риба в морето много, а единствени и незаменими няма.

аз съм правил нещо подобно и то беше, защото исках момичето за гаже, не за приятелка.
    ама не беше никаква тактика
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Днес отрязах един. Очаквам игнориране.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на badsector
    Каквото повикало, такова се обадило.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    ^ или просто момчето е мъж на място и си има капчица достойнство. Много ясно, че няма да се занимава повече, след като си се направила на две и половина, и аз да бях, и аз така щях да направя. В крайна сметка, риба в морето много, а единствени и незаменими няма.
    Факт.
    Малко или много си го наранила, като си го отхвърлила. И аз бих.
    Това не го прави по-малко тъжно обаче.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Да,това си е така,но авторката питаше за тактиката.Което автоматически изключва тази възможност.

anonymous708973
    Guest
    Или пък тя го възприема като тактика, а то е нормална човешка реакция.

Град
    Някъде из София...
    Монетата винаги има две страни.

той ми каза, че било тактика. Разбирам за достойнството и тн. Просто мина доста време от тогава и до преди няколко дни си бяхме просто приятели. Без намеци за харесване и тн. Явно прекалено много съм наранила достойнстово му или ддз

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: мъжка тактика

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    абе ква е тая мъжка тактика, като момиче те отреже да я игнорваш?
    днес ми казаха за нея и ми е някак странно. та ако някои мили съфорумници знае нека ме светне, че ми изглежда мега тъпо. мда.
    Щото, мили дами, ние не винаги си търсим просто приятелКИ.

Щото, мили дами, след като сте ни отказали и продължим да се мотаем около вас в най-добрия случай ще изглеждаме като досадници.

И щото, мили дами, уважаваме нежеланието ви да не комуникирате с нас на такова ниво и си търсим щастието другаде.

А можеи просто да се правим на ощипани госпожички...зависи от първите 7 години

едит: Не е нещо премисляно. Просто нашата естествена реакция на с практична насоченост натая ситуация. Риба в морето много.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Момчето показва интерес към теб->режеш го->игнорва те (все едно интереса му се губи)->понеже момичетата обичате да получавате интерес в големи дози,ти става сад че не ти обръща внимание->почваш да показваш такова към него,за да върнеш неговото обратно.

Тъпо е мда.
    проблема беше в реда на нещата явно.
    момчето показва интерес към мен-> режа го-> оставаме приятели (наистина) в началото с намеци и обяснения, след това без тях (впериод 3месеца) -> и сега изведнъж игнор (тая мъжка тактика)

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Тъпо е мда.
    проблема беше в реда на нещата явно.
    момчето показва интерес към мен-> режа го-> оставаме приятели (наистина) в началото с намеци и обяснения, след това без тях (впериод 3месеца) -> и сега изведнъж игнор (тая мъжка тактика)
    Добре тогава не става въпрос за тактика.

Погледни така нещата и се постави на негово място.Харесва те.Не знам колко,но те харесва.Престрашава се да направи първата крачка,но го режеш.Опитва да се успокои,че макар няма да може да те има,ще те има за приятелка.И тайно таи надежда,че един ден ще го харесаш.Обаче минават 3 месеца и вижда,че не може да издържа повече така.Да седи до теб и да ти се усмихва като приятел,като си представя как те гушка и целува.Чашата прелива и решава да прекрати контакт с теб,защото мисли,че така ще е по-лесно.

Дал ти е преди това добра основа за размисъл,няколкото месеца приятелство и какво можеш да очакваш от него,ако си промениш решението.

anonymous708973
    Guest
    Чашата прелива и решава да прекрати контакт с теб,защото мисли,че така ще е по-лесно.
    +1
    Едва ли можеш да го съдиш за това, нали?
    Просто животът е правене на избори, за които понякога можеш да съжаляваш, но в най-честия случай го разбираш прекалено късно. Колко държиш на този човек и колко време мина откакто не сте общували?

много държа на него. ами то не станаха нещата изведнъж. последният месец почна да се отдалечава малко, по-малко от мен. накрая спряхме да подържаме какъвто и да е било контакт (2 седмици някъде). и вчера като го придърпах да говорим изтърси тая простотия с тактиката.

Град
    Някъде из София...
    Просто се е чудел какво обяснение да ти даде,но отвътре сигурно се изяжда.

Мхм.

Град
    В мислите на хората
    Опитва се да се отдалечи повече от теб. Явно егото му е наранено, макр чене виждам защо.

Ама щом той явно няма желание - ти що искаш да пикаеш срещу вятъра?

Dr. Gregory House

когато го отрязах, една седмица не ми говореше, защото си изминавал някакъв път и т.н. След това пак почна с намеци и обяснения. След това спря и ми се държа като най-добър приятел, допреди един месец. мда.
    А това за тактика не ми го е казвал само той. Беше споделил на една приятелка, че смята да приложи тая 'мъжка тактика', за да съм осъзнаела аз колко съм го обичала. Което не се получава. Липсва ми приятелството му, не 'харесваннето му'. Но това са лични неща, който трябва да обсъдя с него. мда

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Надява се да си промениш решението, затова и се пробва по няколко пъти. Явно наистина много те харесва, ама му кажи, че е глупост на тая възраст да тича след някоя мома толкова време, камо ли след такава, която няма да му върже.

Град
    В мислите на хората
    Липсва ми приятелството му, не 'харесваннето му'. Но това са лични неща, който трябва да обсъдя с него. мда
    Е понякога тиян еща са вързани. В смисъл не даваме едното без другото. И е нормално де. А докато си мислиш че това е тактика ще си мислиш и как да я надвиеш с друга тактика. И ще си още по разочарована след всеки неуспех.

А иначе да, тука само си чешем езиците.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Щото, мили дами, ние не винаги си търсим просто приятелКИ...
    Дори мога да кажа, че ние винаги търсим секс, ако има приятелство е още по-добре.
    ...Ама щом той явно няма желание - ти що искаш да пикаеш срещу вятъра?
    Ето затова :
    ...Липсва ми приятелството му, не 'харесваннето му'...
    Защото всяка жена има нужда да бъде изслушвана, да я подкрепят в уж трудните моменти, да има нечие рамо, на което да реве и т.н. Съответно ние се подлагаме на това с желанието да получим секс, но на практика женската психика е устроена така, че такъв приятел за нея е сексуално антипатичен. Защото за нас това :
    Е понякога тиян еща са вързани. В смисъл не даваме едното без другото. И е нормално де...
    е нормално и логично. Но според мен, жените подсъзнателно просто ги е страх, че ще се окаже как най-добрият им приятел е с тях, единствено защото иска секс. Така сексуалното антипривличане към него е тяхната защитна реакция. Което пък също има своето обяснение - когато правим секс, в някакъв период след това въобще не ни е до жени. Съответно така ще заебем и тая, с която сме го правили. Иначе казано мъжете имат нужда от жени и изпитват интерес към тях, когато им се прави секс.

Мега фен Аватара на Chacho
    @badsector, по-скоро жените не се чувстват сигурни с такива мъже, които са им просто приятели.

@elysunny, 100% иска да си те "върне". Не, че те е имал, но все още храни надежди. Като пак се осмели да направи крачка, резни го максимално ясно и категорично, за да не храни надежди повече. И ми драсни един ред, да ми кажеш, че съм бил прав
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Иначе казано мъжете имат нужда от жени и изпитват интерес към тях, когато им се прави секс.
    Супер оптимистично, няма що...
    И все пак аз вярвам, че един мъж може да оцени една жена като личност, независимо дали са се търкаляли в леглото или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си