- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не ви ли дразнят хора които
се пишат за големи фенове на Еминем,а са слушали само "Lose yourslef " а през останалото време слушат мазна чалга
Stand Your Ground
Че той емнята си е американски чалгар.
n00bs
Че те 90% от феновете му в този форум са такива. :Д
Чули 2-3 песни и се посрали такива от кеф, мажат се в гомна на фона на Милко Калайджиев.
Обаче важното ЧИ СЪ ФЕНОВИ НА ЕМИНЕМЪ.
Има ги и такива.Или пък като видя някой с мешка и тениска на слипкнот да танцува на "водка с утеха" ми става смешно![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
През к*ро дето го немам ми е, кой къф е.
Аз съм слушала Еминем, още 99та година, когато повечето му фенове са били в на майка си утробата...
Не съм му фенка, нека подчертая...но явно съм и много по-наясно с творчеството му, отколкото горе споменатите...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
мдаа дразнят медразнят ме и хора, които едновременно слушат дива чалгия, а уж слушат рап или хип-хоп..........
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от Greennight
![]()
Какво пък му се възхищавате толкова.Той не пее,просто говори бързо.Великите текстове не си ги пише той.Адски надценен "певец".
дреме ми на патката
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Хора, слушащи всичко нямат такива комплекси. Еминем и Алисия рулзЗзз :P![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
що трябва да си враг на единия и приятел на другия?Не може ли да слушаш и двете?не може ли да слушаш за теб си (: ..Ако не съм слушал Еминем и днеска го чуя за първи път и реша ,че ме кефи и си сложа 2 картинки примерно на него в някой форум ,какво?Значи ли,че не съм го заслужил?Слушаш каквото те кефи,гледаш каквото те кефи,но винаги трябва да оценяваш труда на другия .. щото ония олигофрен по-горе казва,че Еминем не бил добър рапър и не знам си какво..
Първоначално написано от HotLife
+ същите ама с Металика примерно
BrainDamage със сигурност не е такъв човек![]()
Не,дразнят ме хората,които се кефят и се пишат големите "фенове",само заради комерсиалните шитове с Риана и т.н.
Той пък Еминем все едно не е комерсиален.Първоначално написано от iNNERFIRE
Точно това имам предвид.Старите му песни са къде,къде по-качествени пък и стилът му беше по-добър.Първоначално написано от thoronaro
Фирма ВиК
направи така
че от моята чешма
да потече ракия![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
че комерсиала проваля всичкоПървоначално написано от DerDoktor
Всичко е комерсиално в даден момент.
Местя си го в другия крачол.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.