.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Моля Ви спешно е

Спешно тази вечер ми трябва на английски писмо до приятел в което да опиша моя екскурзия 120 150 думи моля ви

Няма някой да тръгне да ти го пише, просто ако ти е чак толкова трудно потърси в гугъл, a letter to my friends about...
    или просто си го измисли на български и после с помоща на речник са го преведи на английски

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Tо е ясно, че това трябва да се направи, но мързелът е велика сила.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За един час можеш да го измислиш и напишеш. Няма да е кой знае какво, защото ще го пишеш в пълна форма без кратката . Броиш "the"-татa и "a"-тата. Изброяваш повечето посетени обекти и такива. Не е трудно. Спазвай само правилата на писане.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си