- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Човекът
Мислите ли че човек среща само веднъж любовта ? И трябва да направи всичко възможно,или мислите че всеки има по 2-3 шанса ?![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Когато я намериш по-добре се бори за нея,а не да се успокояваш,че ще имаш и други шансове.
Защото после ще е късно![]()
любовта я има под много различни форми. определено не я срещаш само веднъж. Всеки има една несподелена, както и споделена. Не знам, може би има определен човек, който винаги ще обичаш. Но за любовта според мен няма точно определена бройка, така да се каже.
Не срещаш любовта само веднъж.
Първоначално написано от PinkPan7her
awerw♥
Първоначално написано от elysunny
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Определено не я срещаш веднъж. Няма такава бройка за любовта. Всеки си има определена бройка - начертана за живота си.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
"Eдин ден ще се появи човек в живота ти .. и чак тогава ще разбереш защо не се е получавало с предишните!"
Проба-грешка общо взето. Всеки човек разбира и усеща любовта по различен начин, така че е субективно. Вероятно повечето хора се влюбват и обикват по няколко пъти, но според мен винаги има един човек, който си остава специален, независимо дали имаш друг до себе си и го наричаш "голямата любов".
Влюбвания много и различни!
Първоначално написано от ledenakrasota
Също така не казваш любя някой си, а обичам някой сиВажна е и употребата на самите думи.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от elysunny
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
всеки ден човек подминава достатъчно шансове.Първоначално написано от RoCkSpOt
REGGAE BOOM <3
Благодаря за отговорите ! Ако е така както казвате,че има човек който винаги ще обичаш и ти остава за цял живот ! Бихте ли дали всичко от себе си и да се борите до край или в даден момент ще се откажете ?(в случай,че има пречки между вас)
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.