.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Човекът

Голям фен

Човекът

Мислите ли че човек среща само веднъж любовта ? И трябва да направи всичко възможно,или мислите че всеки има по 2-3 шанса ?
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Когато я намериш по-добре се бори за нея,а не да се успокояваш,че ще имаш и други шансове.

Защото после ще е късно

Супер фен Аватара на elysunny
    любовта я има под много различни форми. определено не я срещаш само веднъж. Всеки има една несподелена, както и споделена. Не знам, може би има определен човек, който винаги ще обичаш. Но за любовта според мен няма точно определена бройка, така да се каже.

anonymous708973
    Guest
    Не срещаш любовта само веднъж.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не срещаш любовта само веднъж.
    awerw

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    любовта я има под много различни форми. определено не я срещаш само веднъж.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Определено не я срещаш веднъж. Няма такава бройка за любовта. Всеки си има определена бройка - начертана за живота си.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    "Eдин ден ще се появи човек в живота ти .. и чак тогава ще разбереш защо не се е получавало с предишните!"
    Проба-грешка общо взето. Всеки човек разбира и усеща любовта по различен начин, така че е субективно. Вероятно повечето хора се влюбват и обикват по няколко пъти, но според мен винаги има един човек, който си остава специален, независимо дали имаш друг до себе си и го наричаш "голямата любов".

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Влюбвания много и различни!

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    1.Първото влюбване:
    Когато обичаш... си непобедим и летиш в облаците. Всичко ти е розово. Защото си дете и с все още неопетнената си душа и сърце влагаш чисти и силни чувства. Защото всичко е за първи път.

2. Когато дойде страстта и влечението:
    Когато обичаш... не можеш да дишаш без този човек и всичко е на бързи обороти. Когато се изчерпа остава една голяма и празна дупка. не познаваш човека отсреща.

3. Истинската обич:
    Когато обичаш...сърцата и душите са ви в пълна хармония. Вече сте зрели хора. Няма ревност. Няма дребнавост. Само поток от искрена преданост и обич.

всичко останало е пътят към №3. Някои нямат нужда от такъв. Други и цял живот да го вървят, така и не го изминават.

Също така не казваш любя някой си, а обичам някой си Важна е и употребата на самите думи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    любовта я има под много различни форми. определено не я срещаш само веднъж. Всеки има една несподелена, както и споделена. Не знам, може би има определен човек, който винаги ще обичаш. Но за любовта според мен няма точно определена бройка, така да се каже.

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Re: Човекът

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Мислите ли че човек среща само веднъж любовта ? И трябва да направи всичко възможно,или мислите че всеки има по 2-3 шанса ?
    всеки ден човек подминава достатъчно шансове.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен
    Благодаря за отговорите ! Ако е така както казвате,че има човек който винаги ще обичаш и ти остава за цял живот ! Бихте ли дали всичко от себе си и да се борите до край или в даден момент ще се откажете ?(в случай,че има пречки между вас)
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си