- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета
Имам едно въпроаче към момичетата. Момчета ама и вие пишете.
Та значи изскам да попитам колко горе долу гаджета сте сменили до към 14 годишна възраст. Знам че има още ужасно много време и съм още малка, но просто питам защото някой от съученичките ми ги сменят като носни кърпички. Ацки ми е странно някой да си сменя гаджето едва ли не през седмица. Знам още съм малка и има време за мноо гажета но просто ми е интересно как стоят нещата при вас. Знам детската градина но.....
Благодаря ви предварително
Да си сменяш гаджетата през 1-2 седмици не е постижение,дори според мен си е меко казано глупаво.Не бързай....
Първоначално написано от pofek
aмм мноого меко казаноповярвай ми, не искаш да ставаш като хората, които го правят.... пък камоли на 14
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
0 гаджета досега-13 години...Уж зарибявки, това, онова (и към мен) и нищо...Явно ми е исано да си умра сама xD Споко, не си единствена...Аз не знам как да се държа с момчета и това ми е проблемът - освен да се обиждаме (и като бях по-малка - бием) друго не знам... Тоест аз ги обиждам, защото честно казано никога няма да разбера мъжкия пол.....
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
на тринайсе си мислиш, че ти е писано да умреш сама ? представям си след някоя тежка връзка ще се самоубиеш.0 гаджета досега-13 години...Уж зарибявки, това, онова (и към мен) и нищо...Явно ми е исано да си умра сама
'зарибявки, това онова' - преведи, ако може
Докъм 14...? Истински гаджета = 0. Нещо като детска любов с държане на ръчички е имало 1-2.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
То целият ми пост е безумен, а ти си се хванала само за това?? Дам и ти си тролче като мен... Няма нужда да превеждам, тя авторката ме е разбрала..................Първоначално написано от elysunny
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
До 14 съм имала само трепети. Виж до 10 съм била бая любовчийка. От 10 до 14 съм кротнала![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Уоу.Искам да си изтриеш акаунта,серозно. ;дПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Споко, понякога и на мен ми се иска...Първоначално написано от againstyou
Сега е такъв случай
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
до 14?? мен на 14-15 ми беше първото гадже ..![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Преди навършени 14 ( демек 13 ) - 6 гаджета , с единия си бяхме заедно после над 2г.
И забивки имах някакви .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
До сега 1 гадже, което беше на 10 о.О и се зачита за детска любов. От тогава до сега .. не, че съм се кротнала.. просто все несподелена любов или някой прецаква всичко![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Aз може да се каже, че не съм имал гаджета до сега. А това, че ги сменят през седмица не е постижение. Постижение е да задържиш един с месеци![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от ccdesigns
ама ако си непосилен/непосилна и той си отива без да искаш ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
В тъкъв случай значи той иска .
ощее е раноо да бъдеш нараняванаанайстина .. един мой учител ми каза : Недейте се връзва на момчетата .. те още не знаят какво искат само си играят с вас : )) .. !! Найстина е така ... (( мое мнениие ))
![]()
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
Аз съм на 14 и досега гаджета съм имала 2, имах и още 2ма, но единия се базикаше с мене, а другия като тръгнахме осъзнах, че не го харесвамОбщо взето не смятам, че е някакво престъпление на моята възраст да си нямаш гадже, даже смятам, че е по-добре, защото яко ме тресат хормоните и не знам въобще какво искам
![]()
Първоначално написано от Salom
![]()
Заглавието сигурно не можеш да си напишеш без правописни грешки. Не мисли за това колко гаджета са сменили приятелките ти или пък ти самата,а за това дали изобщо има с какво да привлечеш вниманието на някого. И да знаеш - само с красота не става. (Именно това е причината за двуседмичните връзки.)
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Направо ужастПървоначално написано от l0litta
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
стой си на г*за, научи се да пишеш и тогава искай гаджета.
грубо, но факт.
Истински гаджета - 0Иначе разни детски любови.. 3-4 някъде, нз ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.