.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: Гаджета

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На тази възраст нищо сериозно не би могло да има.
    Иначе преди 14 годишна възраст съм имала само 1 гадже и то не бяхме точно гаджета, всичко без целувките ( ходенето на разходки, кафета, държането за ръчички, закачките и тн ), бяхме на по 13 и двамата. Вече първото ми истинско гадже беше на 14.

Здравей , честно да ти кажа твоите връсници сега са все още с напълно детинско поведение и си нямат и на идея как трябва да се държат с момичето, което харесват... ! За съжаление момичетата биват доста наранявани по този начин . Та затова сега дали ще си имаш гадже или не, не мисля че е от голямо значение , защото когато пораснеш още малко и си хванеш гадже по-голямо на години от теб, ще видиш, че той ще си заслужава наистина много и естествено няма да се държи хлапашки и да се прави на интересен. :P Момчетата изостават с развитието си 2 години след момичетата ! - това е причината момичетата да си търсят по големи на възраст момчета .
    Така че не се притеснявай и не обръщай внимание на кой колко гаджета има, защото по-нататъка, нещата могат да се променят и ти да станеш тази която момчетата ще предпочитат пред онази която е ходила с половината град !!! Както е казано - за всичко си има точно определено време и когато е решено да се случи, ще се случи !

Ами до 14 съм имала 1-2-3 гаджета , но нищо сериозно...просто държене за ръчички

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    То че е странно, странно е...
    Ама ти първо вземи се научи да пишеш пък тогава му мисли за гаджета....

.. DaKid ..

Цитирай Първоначално написано от MissStyle
    Здравей , честно да ти кажа твоите връсници сега са все още с напълно детинско поведение и си нямат и на идея как трябва да се държат с момичето, което харесват... ! За съжаление момичетата биват доста наранявани по този начин . Та затова сега дали ще си имаш гадже или не, не мисля че е от голямо значение , защото когато пораснеш още малко и си хванеш гадже по-голямо на години от теб, ще видиш, че той ще си заслужава наистина много и естествено няма да се държи хлапашки и да се прави на интересен. :P Момчетата изостават с развитието си 2 години след момичетата ! - това е причината момичетата да си търсят по големи на възраст момчета .
    Така че не се притеснявай и не обръщай внимание на кой колко гаджета има, защото по-нататъка, нещата могат да се променят и ти да станеш тази която момчетата ще предпочитат пред онази която е ходила с половината град !!! Както е казано - за всичко си има точно определено време и когато е решено да се случи, ще се случи !
    Така е и давам +1, защото знам за какво става въпрос
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Аз съм на 16 с 0 гаджета до тук и не се срамувам Има мнооого време за това

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    И кое му е странното???...Аз имах една съученичка, която до ВТОРИ клас ги беше изредила 20-ина, но искам само да ти кажа, че тя в ума е като....Да не казвам какво - демек само външно е красива Важното е да си умна!
    Странно е щото ВТОРИ клас за каква красота и умствени способности говорим... "гадженцата" дето уж е имала не са нищо повече от вдигане на его. Та тая твойта бивша съученичка (или квато е там) нищо чудно да я срещнеш някъде по магистралата ако е продължила започнатото начинание с бройките ..

.. DaKid ..

И кое му е странното???...Аз имах една съученичка, която до ВТОРИ клас ги беше изредила 20-ина, но искам само да ти кажа, че тя в ума е като....Да не казвам какво - демек само външно е красива Важното е да си умна!
    Странно е щото ВТОРИ клас за каква красота и умствени способности говорим... "гадженцата" дето уж е имала не са нищо повече от вдигане на его. Та тая твойта бивша съученичка (или квато е там) нищо чудно да я срещнеш някъде по магистралата ако е продължила започнатото начинание с бройките ..
    Не, аз момичето го познавах до 5 клас, но дотогава още си ги редеше и си стоеше на ума от втори клас (ако ме разбираш) Така че това се опитвам да обесня на авторката - мисли за бъдещата си работа или там квот ще е - умственото развитие, не за гаджета, защото като стане време да завършваш, няма да можеш да се върнеш обратно в даскало и така само да преговориш каквото си пропуснал заради гаджетата и заради което ще търсят дза те вземат на работа, но пък тогава - гаджета бол....Ние в моето училище сичките се занимаваме сериозно със специализираната си дейност и не ни остава време да спим - ти за какви гаджета ми говориш ИИгатИ, чу лекция от една година по - малка от теб
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Всички гаджета преди 18 годишна възраст са лапетишки истории .Докато човек не "узрее" помъдрее с течение на годините колкото и да се обичате рано или късно ще се разделите.Особенно на 13-14 години нали ги гледам фащат се за няколко дни и се разделят.Но с течение на времето тези раздели ще стават все по тежки и все по тежки защото ще осъзнават ,че наистина губят нещо повече от едно момче или момиче .Просто човек колкото по голям става толкова повече започва да развива чувството си за любов и започва да се влюбва.Когато човек се влюби и след това се раздели тогава най-много боли и няма връщане назад!Тъй като за сериозни връзки на 13-14 въобще да не става дума.Няма такова нещо.Човек докато не започне да живее с морала и разсъдъка си не може да има истинска и сериозна връзка .Да не говоря ,че то зависи и от човека тъй като аз съм наблюдавал и подобни случай и при големите хора .

Цитирай Първоначално написано от unikum
    Всички гаджета преди 18 годишна възраст са лапетишки истории .Докато човек не "узрее" помъдрее с течение на годините колкото и да се обичате рано или късно ще се разделите.Особенно на 13-14 години нали ги гледам фащат се за няколко дни и се разделят.Но с течение на времето тези раздели ще стават все по тежки и все по тежки защото ще осъзнават ,че наистина губят нещо повече от едно момче или момиче .Просто човек колкото по голям става толкова повече започва да развива чувството си за любов и започва да се влюбва.Когато човек се влюби и след това се раздели тогава най-много боли и няма връщане назад!Тъй като за сериозни връзки на 13-14 въобще да не става дума.Няма такова нещо.Човек докато не започне да живее с морала и разсъдъка си не може да има истинска и сериозна връзка .Да не говоря ,че то зависи и от човека тъй като аз съм наблюдавал и подобни случай и при големите хора .
    Имаш правописни грешки и второ - ти да не си на 18, че знаеш какво правят големите???!!!
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Имаш правописни грешки и второ - ти да не си на 18, че знаеш какво правят големите???!!!
    Не на 19 съм .

Не на 19 съм .
    Затапи ме - признавам те
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    На 14 ми беше първото гадже.
    И аз преди ги сменях много,защото никой не ми харесваше достатъчно..Иначе целта не трябва да ти е да ги сменяш,а да намериш някой стойностен.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    1
    awerw

Целта не ми е да ги сменям. това да се знае :P
    и просто ми беше интересно да ли е нормално.
    и имам още едно въпросче според вас момиче на моята възраст може ли да има посериозна връзка с момче 2-3 години по-голямо от мен
    благодаря ви предварително

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ахахаха може ли да ми споделиш какво правят с гаджетата си? За ръце ли се държат?
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от vqra
    и имам още едно въпросче според вас момиче на моята възраст може ли да има посериозна връзка с момче 2-3 години по-голямо от мен
    благодаря ви предварително
    Да.На 14 като бях,гаджето ми беше на 17 и не беше проблем.

Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Ахахаха може ли да ми споделиш какво правят с гаджетата си? За ръце ли се държат?
    Е,на 14 не е толкова малка.

Повече от фен Аватара на NoMore
    А не са...? На 14 да ги сменят като носни кърпички си е за смях работа... пък недай си Боже да правят нещо друго въпреки, че на по 12 се про*бават вече
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    Хюстън
    Връзки? Никакви. Има по-важни неща, за които да мисля на тази възраст.

момче съм на 15 от 12 годишен съм с 1 приятелка
    толкуз

ако сте нямали гадже на 14 годишна възраст или сте хипер грозни или хипер задръстрени или и двете

до сега съм имал 6 гаджета от които едно истинско.. е се пак ми беше първото истинско момиче!

До 13-14 годишна възраст съм имала...6-7 гаджета катоо се има на предвид, чее съм започнала с гаджетата на 13 и за една година си направих скромна бройка.. С всички късах бързо, но само с един се задържах 3 месеца, защото беше специялен! ; ))

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    4
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Докъм 14...? Истински гаджета = 0. Нещо като детска любов с държане на ръчички е имало 1-2.
    Нещо такова и при мен и баш на 14 вече имаше няколко по сериозни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си