.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тежка връзка

Здравейте,
    Искам да ви попитам къде е проблема.
    Става въпрос ,че бях с едно момиче около 3 месеца.Запознахме се на училищен лагер на морето и просто още от първия ден се залюбихме много яко.Просто си допаднахме веднага.Беше невероятно.Постоянно бяхме заедно и не сме имали никакви проблеми.На първия месец и подарих един огромен букет и и се обясних в истинските си чувства към нея както и тя .Ужасно много се обичахме.
    И изведнъж тя идва и ми казва ,че не е сигурна какво изпитва към мен....всичко станало много прибързано и незнае какво да прави...не била сигурна дали иска да бъде с мен и искала да си останем само с приятели.
    С на сълзи на очите го казва това и много ме кара да се съмнявам дали тя наистина го иска това или подари други странични фактори тя мисли така.Правих абсолютно всичко за нея и тя си призна ,че досега никое момче не е правило така за нея нещо и може и да не направи никога.Според вас какво може да има?Много искам да се съберем ,но тя ми каза,че иска да сме само приятели.Да натискам ли положение? Или да оставя това така.Много ме боли.Не ми е безразлично защото наистина си я обичах и все пак свикнах с нея дето се вика.Всички ни хресваха като двойка...
    Какво да правя

Супер фен Аватара на elysunny
    Всички са ви харесвали като двойка, това не знам дали имаше някво значение. Прекалено сте прибързали с 'залюбването'.

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Всички са ви харесвали като двойка, това не знам дали имаше някво значение. Прекалено сте прибързали с 'залюбването'.
    Като се има напредвид ужасния ти аватар ,които леко ми плаши ми е трудно да ти отговоря .Но искам също така да поясня ,че тя искаше да тръгнем .И я питах 1000 пъти дали иска това и дали е сигурна.И тя ми каза ДА!Е какво можех да направя?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Уплашила се е. Проблема е ясен. Помоли я да започнете отначало и бавно. Успокой я и бъди търпелив.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на NomNomNom
    бързо си се разкрил, бързо си й писнал, млади сте, тя иска да опитва още от живота.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на elysunny
    Като се има напредвид ужасния ти аватар ,които леко ми плаши ми е трудно да ти отговоря
    какво общо имаше 'ужасния' ми аватар. няма лошо да се плашиш.
    нищо, ние момичетата сме такива. няма кво да направиш

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Според мен е заради теб,или по-скоро заради държанието ти.

Много си я задушавал.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Според мен е заради теб,или по-скоро заради държанието ти.

Много си я задушавал.
    Възможно е
    много искам да си я върна

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Години?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Години?
    18

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Слушай Sh@d0w, в повечето случаи е прав.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Да много ми помогна

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от unikum
    Да много ми помогна
    Е ти какво искаш ? Не можеш да върнеш някого и да го задържиш насила. Ако тя иска - ще се върне при теб. Явно или не иска, или нещо я спира. И в двата случая няма какво да направиш....решението си е само нейно.

дръж се по-мъжки, по-малко обяснения, повече интрига и действие (:
    REGGAE BOOM <3

Повярвай ми, че ако успееш да си я върнеш, тя ще е с теб от съжаление. Може би плаче, защото й е гадно за теб. Нещата за се развили много набързо и сигурно й е омръзнало. Може да се чувства "задушена" и т.н...

Супер фен Аватара на gabsit000
    или е срещнала друг или наистина се е шашнала от "идеалната връзка" ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от robles
    Повярвай ми, че ако успееш да си я върнеш, тя ще е с теб от съжаление. Може би плаче, защото й е гадно за теб. Нещата за се развили много набързо и сигурно й е омръзнало. Може да се чувства "задушена" и т.н...
    Незнам човек ,но почвам да се замислям дали няма някакви странични фактори като ги знам нейните приятелки и с колко момчета преди това е била (т.е преди мене де) и квито са злобари .Едва ли ако се съберем пак ще е от съжаление.Извинявай много ,но толкова пъти ме е гледала в очите и ми казвала обичам те ,че просто няма как да не разбереш ,че е истинско!Който квото ще да ми говори ,но очите никога не лъжат.А в очите и видях истина!И затова ме боли!Защото няколко дни по-късно ми пее друга история.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ае малки сте още, ко се задълбочавате във връзки само да се тровите, карате и да си вдигате нервите излишно ?!? Напред със следващите и ще видиш как точно това момиче сама ще дотича при тебе и ще иска да се съберете.На такава възраст сте, че няма смисъл от сериозни връзки още.Гледайте си интересите, правете си кефа и толкова.Всички дето казвате че шадоу е прав, нищо лично спрямо момчето, но точно този тип хора са тези които най - често пускат теми тука.Един път не видях тема, в която да речем някой "гъзар" или там както искайте му викайте, да се оплаче... Лошо няма да имаш любим човек до себе си, но вашето вече е вманиачаване
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Ае малки сте още, ко се задълбочавате във връзки само да се тровите, карате и да си вдигате нервите излишно ?!? Напред със следващите и ще видиш как точно това момиче сама ще дотича при тебе и ще иска да се съберете.На такава възраст сте, че няма смисъл от сериозни връзки още.Гледайте си интересите, правете си кефа и толкова.Всички дето казвате че шадоу е прав, нищо лично спрямо момчето, но точно този тип хора са тези които най - често пускат теми тука.Един път не видях тема, в която да речем някой "гъзар" или там както искайте му викайте, да се оплаче... Лошо няма да имаш любим човек до себе си, но вашето вече е вманиачаване
    Задълбочавам се защото виждам ,че има смисъл .И също така това не е нормално което се случи.Има нещо гнило .Просто всичко бих направил да разбера и да си я върна..

Град
    Варна
    След време ще осъзнаеш, че това което ти се случва е наистина маловажно и че е нямало смисъл да се тормозиш толкова, помни ми думите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на badsector
    Много малка част от забивките на морето преминават в нещо по-сериозно. Повечето си остават забивки.

Е бахти хората ю
    Аз им обяснявам,че не е проста забивка.Имал съм много момичета и знам кое е само забивка и кое е истинско.Май не можете да ме разберете ,че това е истинско и поради незнайни причини всичко се провали изведнъж.Това не е НОРМАЛНО.И не не сте прави ,че след време съм щял да разбера ,че това е само загуба на време.Не аз съм сериозен човек .Не пропускам добрите шансове.А това е повече от добър.Явно никой не може да ме разбере...

Супер фен Аватара на badsector
    Ти може да подхождаш със сериозни чувства и мотиви, но за нея това е било просто забивка на морето.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ти може да подхождаш със сериозни чувства и мотиви, но за нея това е било просто забивка на морето.
    Ми ако не е ?Ако просто е объркана?Според мен и е нужно повече време .Мисля да и дам 1 седмица да видим.

Град
    Варна
    Само се тровиш излишно. Излез, забиий нещо, ама гледай така че и тя да разбере.Или сама ще се върне или ще се скарате жестоко и повече няма да имате никакви отношения ( евентуално )...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си