.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Може да плаче от облекчение.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Може да плаче от облекчение.
    Ех да ти имам и мисленото.
    Днес реших да се видим.Квото ще да става пък да не е единствена .Или ще се разберем кво става или това ще е .Кво да се прави.Живота продължава.

Аз те разбирам НАПЪЛНО !
    Моето положение не е кой знае колко по-различно от твоето, с тази разлика, че аз съм момиче и се разделих с приятеля си по същия начин. 1 година и 3 месеца бяхме заедно и накрая без да се скараме той през сълзи на очи направо ми каза, че иска да се разделим, защото може би вече ме чувствал повече като приятелка. 99 % съм сигурна, че има основателна причина за тва и се надявам да я разбера, когато не е прекалено късно ! И аз го обичах и още го обичам адски много и искам да си го върна,но..

P.S. Извинявай, че малко си разказах и моята история. Иии бъди силен, не и се моли, защото на сила хубост не става.Както казаха ако ти я молиш, тя ще се върне от съжаление и нищо няма да е същото. Аз съм на това мнение, че ако наистина ме обича пак ще ме потърси и ще ми се извини.
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Цитирай Първоначално написано от make_me_love_you
    Аз те разбирам НАПЪЛНО !
    Моето положение не е кой знае колко по-различно от твоето, с тази разлика, че аз съм момиче и се разделих с приятеля си по същия начин. 1 година и 3 месеца бяхме заедно и накрая без да се скараме той през сълзи на очи направо ми каза, че иска да се разделим, защото може би вече ме чувствал повече като приятелка. 99 % съм сигурна, че има основателна причина за тва и се надявам да я разбера, когато не е прекалено късно ! И аз го обичах и още го обичам адски много и искам да си го върна,но..

P.S. Извинявай, че малко си разказах и моята история. Иии бъди силен, не и се моли, защото на сила хубост не става.Както казаха ако ти я молиш, тя ще се върне от съжаление и нищо няма да е същото. Аз съм на това мнение, че ако наистина ме обича пак ще ме потърси и ще ми се извини.
    Вече го направих.Вчера си говорихме за това 3 часа .Каза ,че е объркана.Аз и дадох 1 седмица да помисли над нещата и да се сети за всички хубави моменти заедно .Всички нощи на морето заедно...за всички работи които сме правили заедно...защото това беше ИСТИНСКО .Разбира се не искам да бъда много наивен ,че ще се върне ,но все пак това пак си е надежда и шанс .Мисля,че ако наистина това и за нея е било истинско ще се върне .Чакам и се моля

Чувала съм,че любовта от пръв поглед е много бурна и изгасва също така бързо,както е и пламнала...Може при вас така да се е получило.Имам наблюдения от личен опит.

Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Чувала съм,че любовта от пръв поглед е много бурна и изгасва също така бързо,както е и пламнала...Може при вас така да се е получило.Имам наблюдения от личен опит.
    Е то не беше баш от пръв поглед.Не споделям някой подробности около запознаването ни щото ме е срам ама става въпрос ,че всичко след това беше много приятно и бях много щастлив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си