Здравейте,
Искам да ви попитам къде е проблема.
Става въпрос ,че бях с едно момиче около 3 месеца.Запознахме се на училищен лагер на морето и просто още от първия ден се залюбихме много яко.Просто си допаднахме веднага.Беше невероятно.Постоянно бяхме заедно и не сме имали никакви проблеми.На първия месец и подарих един огромен букет и и се обясних в истинските си чувства към нея както и тя .Ужасно много се обичахме.
И изведнъж тя идва и ми казва ,че не е сигурна какво изпитва към мен....всичко станало много прибързано и незнае какво да прави...не била сигурна дали иска да бъде с мен и искала да си останем само с приятели.
С на сълзи на очите го казва това и много ме кара да се съмнявам дали тя наистина го иска това или подари други странични фактори тя мисли така.Правих абсолютно всичко за нея и тя си призна ,че досега никое момче не е правило така за нея нещо и може и да не направи никога.Според вас какво може да има?Много искам да се съберем ,но тя ми каза,че иска да сме само приятели.Да натискам ли положение? Или да оставя това така.Много ме боли.Не ми е безразлично защото наистина си я обичах и все пак свикнах с нея дето се вика.Всички ни хресваха като двойка...
Какво да правя