- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кокошката
или яйцето се е появило първо?
За да има кокошка- трябва яйце, но за да има яйце, трябва да го е снесла кокошката!?
Разсъждавайте![]()
so old
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Еволюцията, мон ами!
Първоначално написано от GregoryHouse
яйцето майна
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Това яйце някой трябва да го снесе.Кокошката.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
яйцето е толкова глупав отговор...какво очаквате - да се излюпи само без някой да го е мътил?
Значи, според мен Бог е направил един петел от кал и го кръстил Адам. Но адам бил самотен и решил да направи и една кокошка на име Ева. Та двамата се разхождали из прекрасния свят на Господ. Един ден им станало скучно и решили да правят секс. После от гъза кокошката се появило нещо бяло и черупчесто. Мда, т`ва било яйцето.
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
За да говорите за 1-во значи приемате Креационизъма т.е адам и ева са били създадени вече "зряли", така че би следвало и всички животни да са били такива...
Ако Сте "за" еволюцията начи няма какво да обяснявам...![]()
2 различни животни са се наебали -> снесло се е яйце -> родила се е кокошка.Не разбирам хората дето мислят,че кокошката е първа!![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
a едно дърво насред нищото, ако падне и няма кой да го чуе, дали ще издаде звук?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
насред НИЩОТО има гравитация и среда в която може да се разпространява звук?!?Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
Пф... кво да ти кажа.Първоначално написано от domain
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
вчера 2 баби ми звънят на вратата и отварям аз и почват да ми говорят за религията и как се е създал света![]()
аз все така усърдно им обеснявах, че сме произлезли от маймуните
![]()
n00bs
един ден напушен спорех с бивш свещеник дали господ ни е създал или сме се появили в следствие на еволюция
BEST
DAY
EVER
Бог Яхве
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Няма, защото няма кой да го чуе, което значи, че не се е случило.Първоначално написано от LadyDi
FeelMyPain тоя от аватара ти , все ми прилича на този.
http://www.youtube.com/watch?v=Dwimc4cvUmQ
![]()
а знаеш ли кой е всъщност ?
http://www.youtube.com/watch?v=PtwVfJqBfms
ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ТЕМАТА ЩЕ Е ТОЧНО ЗА ТОВА И КАТО ГО ВИДЕХ И КАТО ВЛЕЗНАХ У ТЕМАТА И НАПРАВО ТИ КААМ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MaSFN4M9978[/youtube]
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN