Целите крака ли си обезкосмявате или само долната част?
Целите.
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
целите
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Целите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Целите,но ''горната част'' ;ддд много по-рядко,просто нямам нужда по-често ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
^Амм и аз съм естествена блондинка и в интерес на истината, дори не ми се виждат - и зимата понякога пропускам нагоре да ги махам и все пак лятото... не върви само до коляното да са махнати, просто не си е приятно![]()
Целите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ндаПървоначално написано от zlatit0o
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Целите през лятото, а през зимата - по-често само до коляното.. ;дд
Целите.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
целите
Като ходех на козметичка - целите.Сега вкъщи нямам нерви над коляното, а и ме боли.Там като отида не мога и гък да кажа, защото сама съм отишла, че съм си и платила![]()
Целите.
п.п. Тез, които казват че не им се виждат нагоре... то не е дали се вижда, а какво се усеща... Щото аз се обезкосмявам заради допира на нежната кожа, а не дали другите ме гледат имам ли косми - нямам ли.
Целите.Много е хубаво да са ми мекички, а и когато втривам лосион когата става по-мека и приятна на допир!
maDamn
целите естествено
Първоначално написано от granger
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!