- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- какво правите, когато ви се бъркат в живота?
Зависи кой ми се бърка и какво точно разбираме под "бъркане"![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
представяте на думи идеалите си за живот , а самите вие , не го живеете и млъкват.![]()
клюкарства по твой адрес и все гледа да те скара с някого
наричам го кифлен дебилизъм
избягвам да дружа с хора, които правят такива неща, така че нямам проблеми
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Елате ми в повече! = българското come at me bro![]()
зависи или не им обръщам внимание(рядкост) или ги поставям на мястото им така да се кажеПървоначално написано от bittersweeteffect
![]()
ми кой ще ми се набърка в живота, ако не го допусна?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не ти ли се е случвало приятели да ти изнасят лекции на кое е добро и кое е лошо за теб ?Описват идеален живот , но това са само думи и дори те не живеят така ?Първоначално написано от LadyDi
![]()
О интригантите ги правя на 2 стотинки,ако се опитат да ме скарат с някой фр примерноПървоначално написано от bittersweeteffect
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
случвало ми се е, разбира сеПървоначално написано от NightGuardian
заради такива приятели перфектно овладях функцията "ignore"
те са ми като радио - балалайкат си нещо на фона, пък аз си мисля за моите неща
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Игнорвам ги и показвам, че мнението им е неважно.
Мама често обича да го прави. Айде до някъде има право, но в другото 'някъде' не може. На нея просто не й отвръщам, ако го прави пасивно. Ако е активно си споря ного защитническо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"I believe that everything that you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going to suffer from it. But in my mind, I believe what I'm doing is right." - 2Pac
WORD!
Бързо и безвъзвратно показвам на човека каква грешка е направил и всичко продължава постарому
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ама тя не ми е фр, много е смотана овцата тъпа
и има гаден смях![]()
Не обичам да ми дават акъл, макар че съм склонен да приема съвети от определени хора по определени въпроси, но от разни рандъм съветници нямам нужда и те биват благословени.
95% от хората тук пускат теми дори и на коя страна да си бършат гъза, а после викат, че не допускали хора да им казват какво да правят
лол
Никой не може да ти се бърка в живота, ако ти не му позволиш.![]()
Понякога се случва да ми правят мръсно. Яла съм шамари и от приятелки.Винаги някой, който не може да си оправи проблемите или е без работа си вре носа, където не му е работата. Не им отвръщам.
Поне на повечето.
"Убий простакът с мълчание! "![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
кви хора тука, бе? аахаххаПървоначално написано от FeelMyPain
95% от юзърите не са хора, ами мекотели
О колко непознато чувство,да ти се бъркат в живота,никак не ми се случва всеки ден.Просто тегля една майна на хейтърите.
Уау какво оригинално и интелигентно изказване. Някои хора научиха думичката "хейтър" и я употребяват за щяло и нещяло.Първоначално написано от macromicro
Я философе сега си представи, че този който ти се бърка в живота ти е приятел и просто иска да ти помогне? Пак ли ще бъде хейтър?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Приятелите не се бъркат,самата дума бъркат подсказва,че някой насочва нежелано от теб внимание върху собствения ти личен живот.Теб ще ти е приятно ли аз от утре да започна да ти нареждам с кого да се срещаш и какво да правиш с живота си.Не нали защото не знам нищо за теб.Първоначално написано от fear4o