- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да се обръсна ли?
За мен , не може да се нареди до големите имена в киното.
А и Туристът съм гледал.![]()
Първоначално написано от Chacho
Джони Деп е хамелеон. От него бликат различните му образи като истински. Не е само в една насока, а е много разнообразен като Брад Пит. Винаги правят силни роли.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Друго си е Вин Дизел.
Заради него бих отишъл у лево, само за да го пльокам отзад![]()
Язе съм фен на Брад Пит. Поне от времето на Боен Клуб беше на мода мъжествеността.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
жена да има лезбо фантазии=якоПървоначално написано от NaOH
мъж да има педалски фантазии=кйфйдсфсдфосдкл;ф скдлдфсдкм
И за мен Джони Деп е скучен, като го видя в др филм освен пиратите, усещам как простата ми алармира и отивам да пикая докато не свърши филма.![]()
n00bs
ХахахахахаххаПървоначално написано от nyancat
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Убихте ме!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
как бе..в "Blow" е направо гениаленПървоначално написано от yakuza_
Не е хомо, когато ти вкарваш!Първоначално написано от nyancat
![]()
![]()
Няма значение момиче или момче, при всяко положение, NaOH ебе. Гъз пол нема.
да , там горе-долу е добре , ама има много други по-добри филми от този тип.Първоначално написано от nyancat
![]()
според мен да ти го вкарват е по-нехомо,защото можеш да се оправдаеш,че са те насилили,без твое желание и си нямал друг избор освен да бъдеш нейлнат.Първоначално написано от NaOH
пс.не мога да повярвам какво написах в този пост :Д
окей тая тема взе да става леко гейска![]()
n00bs
@nyancat, това е защото все още не си изнасилвал жена при самозащита![]()
Я кажи,ако се сещаш за някой подобен филм,че си търся такъв от доста време :>Първоначално написано от NightGuardian
Първоначално написано от yakuza_
Тихо! Дебата е много философски настроен.
Значи предпочиташ да ти го вкарват, отколкото ти да вкарваш?Първоначално написано от nyancat
![]()
ХОМО АЛЕРТ
Предпочитам да не ми вкарват нищо.Но това дали си активен или пасивен няма значение,защото и в двата случая си оставаш пендиПървоначално написано от NaOH
Както се казва - гъз пол нема![]()
Ама е по-добре да не минаваш през гората.
Ама разбира се, кой обича космати гъзове?![]()
ами,ако изчукаш някакво си куче и е мъжко,това какъв те прави?Първоначално написано от NaOH
Само зоофил или гей-зоофил?
Именно. Но аз мразя да отказвам и за да не ми се налага, избягвам мъже и мъжествени жени![]()
Scarface , American GangsterПървоначално написано от nyancat
![]()