Всичко започна лятото, когато ме приеха в езиковата гимназия и разбрах, че ще бъда с приятелката на една приятелка в 1 клас .. Почнахме да си пишем по цели нощи в скайп, фейсбук и така ... 3-4 дена по-късно се запознахме и как да ви кажа .. започнах да я харесвам. Продължихме отново с писанията в скайп по цели нощи и разбрах като цяло какъв човек е, а да ми отряза ме заради 1 друго момче 9-ти клас, което се оказа супер свястно, но за няма и 1-2 седмици загуби интерес към него. Та разбрах, че "модата" е ударила и нея, както и приятелките й с 1-2 изключения: Кафета, дискотеки, домашни, напивания, и момчета (по-големи от нея) .. Разбрахме се да бъдем приятели и от тогава до 15-ти септ . не се бяхме виждали .. А сме си приказвали, че ще излизаме кафета, работи ше си приказваме, ама дойде и 16-ти септ. и осъзнах 2-ро нещо .. Никва няя да стане .. Дори и обикновенно приятелство. Не е спирала да ходи с всякви момчета .. От лятото до сега сигурно е ходила с около 6-тима може-би .. ИСТИНАТА Е ЧЕ НА МЕН МИ ПУКА ЗА НЕЯ И Я ОБИЧАМ! Казва, че и тя ме обича, но дали си вярва и аз не знам .. Какво да направя .. иде ми да заплача като момиченце .. :@