Цитирай Първоначално написано от nyancat
Tревата не е виновна,всичко зависи от човека и това колко воля има.Също така,дали пуши веднъж или десет пъти в седмицата,няма голямо значение(като изключим финансовата страна).Хората,които допускат тревата да им пречи в живота,то по-добре да я спрат,но недейте коментирайте наизуст,че ''weed is bad,mkay".Почти всичко в нашето ежедневие ни вреди(храни,напитки етц) и зависи изцяло от нас,дали ако ни вредят да ги спрем или не.Тревата има прекалено много полезни приложения(освен това да си я пушиш за кефа),но за съжаление,живеем в общество с промит мозък,благодарение на медиите.

Аз лично я ползвам главно заради мигрената си.Преди,когато не пуших взимах какви ли не конски дози болкоуспокояващи.Правих си миксове от прахчета,разтворими хапчета и таблетки-не помага,стигал съм до 3 Аулина-не помага.Месеци наред,всеки божи ден имах огромни главоболия и гадения,които ми съсипваха,не само психически,а и физически.

Много се радвам,че намерих тревата,защото сигурно до сега да бях в лудница или без черен дроб от химикали в тялото.Погледнете в по-развитите държави,където полицията и мафията не управляват и ще видите,че там ганджата се предписва на хората,като лекарство и можеш да си я купуваш свободно от специални места.
Най-дългия ти пост до сега.