.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Интересувам се ..

Какво мислите за тези центрове, в който интензивно се изучава чужд език ( например английски ) ? Например FORCE има в София и имам много познати дето ходят в този езиков център. Заслужава ли си да се плаща определената сума пари в тези центрове ? А и после как стоят нещата със сертифкатите ?

не знам ,бил съм само по комуни.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    не знам ,бил съм само по комуни.

Я кажи къде са те пращали, аз се замислям за Испания, ама там климата не ме устройва

В Италия , ужасно е без моята херца. Сега пиша от там.

Супер фен Аватара на marble
    avo-bell имат сигурно най-добрите учители.

Да, ама аз се интересувам дали наистина си заслужава да се дадът 500-600 лв, и не съм сиг как стоят нещата после със сертификатите ?

NightGuardian, аз се чудех какво ти е, а ти си обиколил комуните в Европа, щом си на херца.. значи е ясна работата

Изкарах 5 нива там... накрая не ти зачитат сертификата никъде другаде освен в БГ... Затова се захванах Немска Филология и сега дипломата ми важи и извън България. Според мен не си струва да дадеп 600лв за нищо. Обучението е като в центровете по 150 - 200лв. защото и там ходих и видях. Важното е сам да седнеш, там само теп одбутват. Не правят чудеса с теб.

Цитирай Първоначално написано от NewMessage
    Изкарах 5 нива там... накрая не ти зачитат сертификата никъде другаде освен в БГ... Затова се захванах Немска Филология и сега дипломата ми важи и извън България. Според мен не си струва да дадеп 600лв за нищо. Обучението е като в центровете по 150 - 200лв. защото и там ходих и видях. Важното е сам да седнеш, там само теп одбутват. Не правят чудеса с теб.
    Добре, а 1ви сертификат за 1во ниво, важи за Б-я, а 2ри сертификат вече може да има значение и в чужбина ? Поне така ми казаха

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Повечето сртификати са непоносимо елементарни...
    Най-фрапиращото е, че някой с роден такъв език рядко изкарват C1/2, а за нас е край лесно...
    ммм ако си си сигурен/на в възможностите си - направо на изпита отиди, ще спестиш пари...
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Изкарах 5, не един.. не важат... това е мизерно обучение. става за някаквап одготовка, но не и да научиш език перфектно. Филология му е майката, ако искаш диплома или да заинеш в дадената страна

А на мен ми се искаше да взема примерно 2 нива с 2 сертификата и после след 12 клас като кандидатсвам някъде това обучение да ми е от полза.. но явно съм се заблудила.. Изобщо май до 12 клас няма как да взема качествен сертификат от някакво обучение, при положение, че не уча в езиково у-ще

Супер фен Аватара на diksi
    ХЕЙ, ТИИ, В КЛИПА щЕ ТЕ СНИМАМ

А, не, не, не! Не се бъркай! Знания ще получиш! Страхотна подготовка за кандидатстване, но няма да ти признаят сертификата в чужбина за работа и такива неща. За да кандидатстваш в Колеж или Университет е идеално, там вече си взимаш дипломата, която важи навсякъде, но зависи от специалността. Трябва да е чиста, ако е смесена ставаш учител и не важи, а ако е Филология можеш да преподаваш по цял свят от 1 -12 клас, а смесената само от 8 - 12. И да си преводач и т.н. Успех!
    Аз с курсове си влезнах в специалността Немска Филология. И аз не бях в езиково училище.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Аз ходех 8 учебни години три пъти седмично по 2 часа в Алианса.Прекъснах си обучението,щото езиците щяха да ми одйдат впевече,ама съм се решила сама да си доуча и да ходя на сертификат.
    Иначе там другите си продължиха и сертификати си взимат,сега и друг и така.

Едва ли щях да знам така английски ако го бях учела сама/от у-ще примерно.В гимназията това ниво,което завърших в школата,се завършва в 11 клас о.о

Одобрявам школите,ама тези,доказаните.На другите им нямам доверие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си