- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не ми позволяват
Ти сериозно ли?Първоначално написано от TheBeatles
Аз 7ми клас ходих на уроци по математика от дъжд на вятър, тренирах, учех си сам (не много сериозно) и пак си изкарах достатъчен бал >30.
7ми клас не ти трябва частен учител, за да разбереш материала. Просто сядаш и ако трябва, решаваш задачи докато припаднеш, ти ако нямаш желание, никакви уроци няма да ти помогнат. Насила хубост не трябва.
Задачите, в учебниците и сборниците, се степенуват от по-лесни към по-трудни и ще почнеш от първите. Просто слушаш в час и ходиш на консултации и чак след като си се напрегнал и си сигурен, че не разбираш - тогава уроци.
Мисля, че си нямаш и ни най-малка представа от бойни изкуства и спортове. По принцип има хора, които си посвещават живота на това.заради едното таекуондо
Една нормална зала (доджо) не е просто място, където хората се млатят. Всъщност можеш да откриеш много нови приятели, обикновено цари взаимно уважение, чувство за взаимопомощ и т.н. Да не говорим, че независимо дали тренираш джудо, карате, Таекуон-до, тези спортове не те учат само на удряне/самозащита.
Колко лесно някаква пикла заклейми националният спорт на една държава, айде у лево.Taekwondo is a Korean martial art and the national sport of South Korea
По-добре на кафево отколкото социално слаб!