Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
Ти сериозно ли? Искаш да си провалиш цялото бъдеще заради едното таекуондо?! Толкова ли не можеш да изчакаш 1 година и след това да се запишеш? Няма какво да му мислиш, записвай се на уроци по Математика.
Ти сериозно ли?

Аз 7ми клас ходих на уроци по математика от дъжд на вятър, тренирах, учех си сам (не много сериозно) и пак си изкарах достатъчен бал >30.

7ми клас не ти трябва частен учител, за да разбереш материала. Просто сядаш и ако трябва, решаваш задачи докато припаднеш, ти ако нямаш желание, никакви уроци няма да ти помогнат. Насила хубост не трябва.

Задачите, в учебниците и сборниците, се степенуват от по-лесни към по-трудни и ще почнеш от първите. Просто слушаш в час и ходиш на консултации и чак след като си се напрегнал и си сигурен, че не разбираш - тогава уроци.

заради едното таекуондо
Мисля, че си нямаш и ни най-малка представа от бойни изкуства и спортове. По принцип има хора, които си посвещават живота на това.
Една нормална зала (доджо) не е просто място, където хората се млатят. Всъщност можеш да откриеш много нови приятели, обикновено цари взаимно уважение, чувство за взаимопомощ и т.н. Да не говорим, че независимо дали тренираш джудо, карате, Таекуон-до, тези спортове не те учат само на удряне/самозащита.

Taekwondo is a Korean martial art and the national sport of South Korea
Колко лесно някаква пикла заклейми националният спорт на една държава, айде у лево.