Цитирай Първоначално написано от tuzaro
Цитирай Първоначално написано от mon4eto
Според мен не са избързали , решили са , оженили са се. Няма лошо щом се обичат. Мисля , че е банално да казвам , че в една връзка родителите не трябва да се месят. Моят съвет е да се отделите напълно от тях. Проблемите ви ясно се вижда , че идват от тях. Не позволявайте да се намесват в живота ви иначе нещата никога няма да се оправят. Вие се обичате , това е ясно , не позволявай никой да ви раздели. Това , че сте се развели не значи нищо. Още имате шанс да бъдете щастливи, но затова трябва да убедиш жена си и най-вече да й докажеш , че това е възможно. Пожелавам ти успех Ако има нещо, с което мога да ти помогна пиши на лично . Имах подобен проблем , но се справих с него и мога да ти дам добър съвет !
абсолютно не е правилно това-решили са оженили са се... преди да поеме такава крачка мъжът трябва да е сигурен че може да издържа семейство и да има заделени няква цифра пари. първо трябва да се пробва като живеят само двамата без никой друг и да видят как стоят нещата, ще могат ли да се понасят, финансите дали ще им стигат и такива неща. то е много лесно 5 месеца ходиш с някой обичаш го и айде женене, трябва да се мисли за много неща.
Така е прав си , 5 месеца е малко време , но когато двама души искат да се оженят нищо не може да ги спре. И с брак и без него нещата пак ще са същите. Те пак щяха да имат същите проблеми , дори и да не бяха подписали. Мисълта ми е да не го опреквате , ще се е оженил толкова рано , защото това не е проблем. Проблемът очевидно идва от родителите , а не от брака.