Не виждаш ли в каква лудница си замесен ? За какво ти е всичко това? Защо ти трябва да се скъсваш за някого, а тя да не си мърда пръста? И с тези скришни работи и тайни виждания...да не сте на 10. Питам за какво ти е това същество?

И да права е психото ти! Всичко е в първите 7 години. Аз самата съм 2-ро дете в семейство, където първородното е загубено. Не мога да ти опиша какво е да си второ. Отговорността, бъхтенето, непрекъснатото следене да не се спънеш или загубиш и в същото време една голяма толерантност, защото и ти може утре да се гътнеш. До скоро и аз бях много зависима от мама и тати за мнение. Винаги съм гледала какво те искат за мен, а не обратното. Мое мнение не е имало. Но се справих и го преодолях. От 12 годишна съм самостоятелна в доста неща и се надявам скоро да мога да се грижа за моите родители, защото нямат друго дете и раната зее в сърцата им.

Твоето момиче е нестабилно и материално същество. Ако не пожелае сама да го преодолее, няма как ти да я промениш. На 22 години е. Какви са тези родителски мешавици или бягане? Много бързо си лапнал и защо си се оженил веднага? За мен си мислел с оная работа.
Твоята има страх и изпитва несигурност. Живее в една лудост и го приема за нормално.
Такива не ти трябват. Спри да й пишеш! Спри да общуваш с нея. Само даваш и ще се обезличиш.