Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
VAnko82, защо това сега трябва да го казваш на нас? Кои сме ние? Всичко е минало и заминало. Кажи го на нея. Настоящето е в твоите ръце. Всичко,което пишеш няма стойност за нас, а само за теб. Разбери!

Използва те и нея я ръководят родителите й, защото такива хора това правят. Безочливи са! Ако те обичаше, нямаше да те подлага на развод и след 20 дни да ти каже "Обичам те!".

Когато една жена ти каже това, означава, че иска нещо. Тя те разиграва.

Спри да се оплакваш и да гледаш в миналото! Мисли за настоящето и как още сега ще затвориш тази страница пълна с лудост.

Казвам го тук ,тук се оплаквам , защото ме срам от себе си.През целия си живот съм градил и съм правил стойностни неща. А сега чувството ,че съм се провалил ме събаря най-много от всичко . Събаря ме това,че съм дал всичко от себе си в замяна на едно ГОЛЯМО НИЩО ! Срам ме е да споделя със приятели какво съм направил за тази жена,за да не ми се смеят.Искам да направя нещо за да се почуствам жив! Преживял съм много,видял съм много. Но има още какво да видя ,какво да усетя.Трудно ми е да живея с болката от миналото си,за страданията си , а сега и това. Всеки има лоши моменти в живота.Да така е осъзнавам го трябва да се продължи напред.Но нямам нищо против да споделям за себе си , за живота си с хората , да споделям горчивия си опит та да има прозрачност за живота.Жадувам за истината,жадувам за нещо истинско ,за нещо споделено така както споделям облаците когато скачам с парашута, така както галя ледената морска вода на 6 януари.
Жадувам за нещо което,скрих вътре в себе си-любовта към самия мен !