Цитирай Първоначално написано от VAnko82

Казвам го тук ,тук се оплаквам , защото ме срам от себе си.През целия си живот съм градил и съм правил стойностни неща. А сега чувството ,че съм се провалил ме събаря най-много от всичко . Събаря ме това,че съм дал всичко от себе си в замяна на едно ГОЛЯМО НИЩО ! Срам ме е да споделя със приятели какво съм направил за тази жена,за да не ми се смеят.Искам да направя нещо за да се почуствам жив! Преживял съм много,видял съм много. Но има още какво да видя ,какво да усетя.Трудно ми е да живея с болката от миналото си,за страданията си , а сега и това. Всеки има лоши моменти в живота.Да така е осъзнавам го трябва да се продължи напред.Но нямам нищо против да споделям за себе си , за живота си с хората , да споделям горчивия си опит та да има прозрачност за живота.Жадувам за истината,жадувам за нещо истинско ,за нещо споделено така както споделям облаците когато скачам с парашута, така както галя ледената морска вода на 6 януари.
Жадувам за нещо което,скрих вътре в себе си-любовта към самия мен !

Не се срамувай от себе си! Смени гледната точка!
Тя трябва да се срамува от себе си, че изпуска такова добро и отдадено момче. Тя е тази, която губи! Не ти!
Да, ти си давал! Но не съжалявай за това. Като един добър човек, готов на всичко за този, когото обича си бил стопроцентов! Бил си до нея и не си я предавал. Не си изневерил на своята същност.
Майка Тереза казва: Давайте така, че да ви заболи. Дайте нещо, което цените. Дайте онова, което ви е скъпо.
Ще ти се връща стократно. Това не е загуба. Това е един от уроците на живота. Няма грешки, а само уроци.
Един урок се повтаря, докато не се научи. Твоят е да кажеш "НЕ!", въпреки лъжовните думи, които тя ти казва по телефона. Ако те обича, няма да ти вземе покъщнината.

Порасни и се осъзнай още сега. Зад ъгъла те чака някое мило и добро момиче. Спри този фарс и бъде щастлив!