.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Фигурно Пързаляне

Здравейте, напоследък доста съм се запалила по фигурното пързаляне и понеже тази година дойдох да уча в София, се чудех дали да не се запиша, но не искам да ходя по изяви и т.н., а само за удоволствие. Разрових се из интернет и засега си харесах клуб Айс блейд на пързалката в Студентски град, но не знам подробности и цени, така че ако някой има представа или е ходил и знае как е нека сподели впечатления. Ще помоля и ако някой знае как вървят цените да казва, а също ако имате и други предложения - давайте.

П.П и да попитам, понеже аз съм доста закръгленичка дали това ще ми попречи да тренирам?
    Стреми се към звездите! Може и да не ги достигнеш, но ще се научиш да летиш.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За Славия ме навиваха, но още нищо не мога да ти кажа за цени и такива работи. На езерото Ариана, като източат водата и има пързалка. Сутрин рано е безплатно събота и неделя( може и през седмицата), а после се плащаше. Не е скъпо. Но има много майки с малки деца и кънките бързо се изчерпват. Ако имаш опит е хубаво да имаш свои. На НДК мисля, че и тази година ще отворят пързалка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Аз забравих да кажа, че съм се качвала 2-3 пъти на кънки (което определено не означава че мога нещо) и страшно ми хареса , затова си взех кънки, но са втора употреба и не са особено хубави.

Между другото някой знае ли кога ще отваря Ариана?

Град
    Цитирай Първоначално написано от MeruShish
    Аз забравих да кажа, че съм се качвала 2-3 пъти на кънки (което определено не означава че мога нещо) и страшно ми хареса , затова си взех кънки, но са втора употреба и не са особено хубави.

Между другото някой знае ли кога ще отваря Ариана?

Много е рано. Чак ноември.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Ех, надежди, надежди...

Град
    Цитирай Първоначално написано от MeruShish
    Ех, надежди, надежди...

ееееее....

Славия е на среща. И аз много искам, но все още се старая да не ме е страх.

И аз съм така, но все се успокоявам с мисълта, че точно за това са измислени каските, налъкътници и наколенници, пък и мантинелата не може да е там само за украса...нали

Град
    Брой дните като мен и се надявай за хубаво време, защото днес е много слънчево за пързалки.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Пфуу,трябва да отида и аз да покарам... на 10 мин ми е Славия ,а там все още не съм ходил...,мисля първо да си купя кънки,защото на повечето места(Ариана) дават боклуци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си