.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

моля ви помогнете!

искам да ви попитам .. ако някой е ползвал стимуланта на икаров може ли да ми каже - на каква коса се нанася, мокра или суха -колко минути се стои. и колко често трябва да го ползвам . например колко пъти в седмицата максимум <<<< ??? благодаря ви предварително

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Има си листовка, на която има отговори на всичките ти въпроси...или просто попитай в аптеката/магазина, от който ще го купуваш.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

В другия раздел - Козметика и диети има доста обширна тема ''Всичко за косата''. Момичетата там са писали и за стимуланта на Икаров. Както и за много други средства за косата. Лично аз не съм го ползвала, но съм чувала добри отзиви. Мисля, че се нанася на суха косата, главно в корените с втриване, после и по цялата дължина на косата, увива се с кърпа и се седи поне 2 часа, след което се измива обилно с шампоан и вода. Може обаче да го ползваш и като съставна част на домашно приготвени маски. Съветвам те да разгледаш тази тема - интересна е и има изписани доста неща!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вече те насочиха.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си