- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Постоянна паника !
Здравейте,може да се каже,че хич не съм нов потребител,но реших да си направя анонимна регистрация,за да ви споделя и моя проблем.
С приятеля ми правим секс от около 6 месеца,винаги с презерватив и той не свършваше в мен.Не исках по простата причина,че съм адски,ама адски страхлива от евентуално забременяване *чука на дърво*.Хората казват "страх лозе пази",но моето не е нормално.Дори и с мерките,които взимахме+изчисляване на овулацията от моя страна,аз все пак винаги се чудя дали съм проверила презерватива достатъчно добре и дали не е станало гаф.
И така до преди няколко дни,когато правихме секс.Беше последния ден от цикъла ми и му позволих да свърши в презерватива,в мен.Супер много се изкефих,на него сщо му беше по-добре,личеше си.И хоп,дойде момента на паника.Знам си,че няма просто начин да е станал гаф,но пак се притеснявам и вече сериозно се дразня на себе си.Просто мисълта за бременност е ужасна,сигурно имам фобия
.Та така,реших просто да си излея емоционалния багаж,лека вечер.
![]()
Еми спри да се чукаш като те е толкова страх.
Еми не мога,нуждица си е.![]()
Избери си - бебе или нуждица.
Ех,че крайно и прибързано говориш.
Не трябва да избирам мжду двете,защото се пазим и няма как да стане бебе.Просто се чудя да не е някаква фобия,или нещо от сорта.
Ми като нищо не може да стане какъв ти е проблема?!![]()
ОМГ отчайвам се! Искам да избягам някъде далече от хората!!!
нормално е да те е страх но твойто е вманиаченост![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Опитай се да гледаш така на нещата:
а/ С предпазни средстава - няма да има бебе.
б/ Ако се случи това чудо - един аборт не значи непременно края на живота ти. Ще се оправите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
OMG сама го казваш,според мен не е фобия а желание за безсмислено спамене във форума.Първоначално написано от fakeassxax
Кви фобии кви пет лева.
Сиси,права си,знам че е така.И затова ме е яд на себе си,но ще го преодолея,няма как.![]()
Добре де... сама си казваш, че няма как да стане бебе, защото се пазите... плюс това до колкото прочетох се пазите даже сякаш че от докосване може да се забременее .... И пак се притесняваш, ми успокой се бе... само нерви.
При тази ситуация няма как да си бременна.
1) С презерватив сте били и той не се е скъсал
2) Последният ден от цикъла няма как да си била в овулация
3) Ако е станал фала до 72 часа Ескапел
4) Ако са минали 72 часа до 3тият месец може да се направи аборт
Виждаш ли, че не дошъл края на света?
Не виждам какво удоволствие изпитваш от секса, като си такава в паника непрекъснато..Ти просто си адски глупава и секса изобщо не е за тебе.
Няма как да забременееш при положение че:
1во презерватива не се е скъсал( дори и да свърши в теб)
2ро приятеля ти дори не свършва в теб.
3то 1вите 2 важат ако ще и 10 овулации да имаш![]()
аз имам фобия към гранулин ама го използвам доста често значи ли че не е за мен?
като те е страх има тестове ползвай ги
^ Това твойто не е фобия и няма нищо общо с темата. НО да, от каквото и да имаш фобия- значи, че не е за теб.
напротив фобия си е винаги работя с ръкавици защото ме е страх да попадне върху кожата ми и тн а оцапам ли си дрехите веднага се преобличам просто стискам зъбиПървоначално написано от theeye770
Първоначално написано от darkPaladin
фобиите се лекуват с медикаменти и сериозни посещения при психолог
Няма. Нищо. Общо.
Ако имаш фобия от това-не го използвай. Аз имам фобия от асансьори - качвам се по стълбите. GOT IT?!
не ми дреме че няма нищо общо според тебПървоначално написано от theeye770
аз изках да кажа че като има фобия да стиска зъби както аз правя ти какво си разбрала си е твоя работа и грам не ме засяга и специално в моята професия ако трябва да го използвам го използвам няма друг вариант
сестрице само медикаменти ми трябват и не ми е толкова силна фобията че да ходя при психолог и сам се справям
Значи...
секса според тебе е наложителен и щеш не щеш стискаш зъби и търпиш? Това ли ти е логиката?!![]()
да щото без секс една връзка няма да издържиПървоначално написано от theeye770
ти на колко си години 16 17? малка ми се видиш
Да на 16 съм. И като гледам мацката също не е на повече. И на тая възраст не намирам секса за задължителен. Но явно при тебе връзките са издържали само заради секса, защото като гледам друго няма какво да предложиш.