- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- How I met your mother
как може да няма тема за това legen.. (wait for it).. dary сериалче ? тук всякакви коментари :P
п.с. Барни - Президент !!!!!
хах, забавен ;д споко само, търсих, ама нямаше, имаше само фен-тема на Барни (:Първоначално написано от DerDoktor
Кейти Хоумс ще участва като Сладката тиква,![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
^ Аааа тиквата се е появила..
Аз преди няколко дни започнах да гледам сериала и за сега Тед още я чака.
И спря да се върти за миг земята..
IWannaBeSedated, откъде ти е подписа?От сериала ли?
МдаПървоначално написано от Sarafina
От серията, когато Тед си мислеше, че си пише с Холи, но това бяха Барни и Маршал.
![]()
Много хора говорът за тоя сериал. Сега дръпнах да го провера най-накрая
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Любимия ми сериалЕдин от малкото,които не стават скучни въпреки многото сезони
![]()
^Напротив.На мен точно миналия сезон ми стана скучен,този също ми е някак НЕзабавен много-много.Тед ме дразни,Робин отдавна не ми е интересна,Лили и Маршал стават донякъде,май го гледам още заради Барни и някои от лафовете му,които все още пораждат някакъв смях от време на време.Изобщо забравих за майката и не ми е приоритет за гледането.Както казах-Барни е единствения герой,който ми е интересен засега.
Обичам го тоя сериалПървоначално написано от ivcheto0o
Мога да го гледам пак... и пак... и пак.. точно както Приятели едно време
И аз се чувствам такаПървоначално написано от whitebunny
![]()
Може ли да питам в кой епизод, май от новия сезон, Маршал говори за тая песен http://www.youtube.com/watch?v=NtILxBszyf8 ? В коментарите в youtube пишат нещо от сорта "Marshall Eriksen brought me here", но аз не мога да се сетя от кой епизод е![]()
^
След кратко търсене в Гугъл открих серията.
season 5 episode 10![]()
![]()
![]()
вече съм на 8-ми епизод от 5-ти сезон, за 1 седмица почти го изгледах и вече изпитвам носталгия, като се сетя, че ще чакам цяла седмица за по един 20-минутен епизод![]()
Общо 7 сезона ли са?
И спря да се върти за миг земята..
+1Първоначално написано от whitebunny
А кога се появява тикватаа?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^
8-ми епизод на новия сезон![]()
много е гадно така да чакаш..аз лятото изгледах всички сезони ии чаках септември да почне ии сега по 1 епизод на семица..Първоначално написано от tArIkAt
![]()
xoxi в момента се излъчва 7,но до колкото знам ще има и 8ми.Там вече май ще покажат майката.
Аз пък си мислех,че това е последния сезон.Както и да е,обожавам го филма,всички ме радват максимално![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Кой гледа новата серия вече?![]()
На моменти от новия сезон се чувства онова разливане,което го имаше и в предишните сезони.