- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лицемери...грр
тея хора, как живеят така бе....
егати ужаса
![]()
кои как кога какво стана
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Аз моето лице си го меря всяка сутрин и това помага за храносмилането ми. Вземи една линийка и опитай и ти! \/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
it's not funny
лошооо,мнооого лошоо за тях...
it's a little funny![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!
аз съм като сто леваПървоначално написано от NightGuardian
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бързо свършваш?Първоначално написано от awerw
аз съм добро и не обичам да правя гадно на хората, ама за жалост не всички мислят така ;/
Живеят на гърба на глупаците, които им се връзват и дават.Болен здрав носи!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
в свят на дяволи да се правиш на ангел - това е самоубийство - 2Pac
tru,trueПървоначално написано от NightGuardian
Всички сме лицемери понякога, преживейте го![]()
n00bs
исках да кажа, че съм двулицев, но струвам баяПървоначално написано от Chacho
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
+1 .. иначе и аз съм така ама няма какво да направиш.. колкото по-добър си,толкова повече ти се качват на главатаПървоначално написано от NightGuardian
..
![]()
Всички са лицемерни до някаква степен, просто не го приемай лично и готов
само дето някои, понякога прекаляват :С
има разлика от това да лицемерничиш малко по някой път и от това да си лицемер като цяло , като личност.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Бъди по-конкретна, иначе за кво ни занимаваш с недомлъвки )
по-конкретна...
хмм....
говорите си постоянно, пише ти се приятел, за добро утро и за чао - преградки, а после зад гръба ми какви неща говори...
днеска ще разговарям да видим дали е така....
иначе, на мен, ако ми пука за всичко, което чувам, тоо не знам докъде ще стигна...
т'ва е...живота е гадничък
хубаво е човек да слага прегради, когато е необходимо. Това не го отчитам за недостатък.Първоначално написано от MegiBoOm
А иначе - добре дошла в света на големите. Свиквай.