.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да се разделим без да го нараня твърде много?!

От как се помня все вися в този сайт, въпреки че вече не съм за него.Но навика си остава.
    Въпросът бе зададен вече в заглавието на темата. И тъй ще кажете нали леснооо е...Но година и половина връзка,плюс всеки път когато една част от мен казва, че трябва да е ДИ ЕНД ОФ ДИС ЛОВ СТОРИ, другата - го съжалява или измъква от различни простотии, които той прави в живота си. Достатъчно си е прецакал живота,страх ме е, че ако/ когато дойде моментът, когато кажа "чао", ще направи поредната простотия. На 27 почти съм, а той на 29 почти.Но си е истинско хлапе.Мислех, че аз съм по-голямо лапе, но.... неизвестно как исках всичко да е сериозно между нас,а той се държи понякога по детски.Загубих детето ни... по причини, които няма да споделям, но и той не ме подкрепи тогава... Знам, че нищо що се е счупило веднъж няма да се възроди, но имам някакъв майчински инстинкт да го предпазвам от грешки.Свикнала съм с него, обичам го, но.... не толкова силно, както в началото.
    И толкова дълго (за мен е дълго) не съм поглеждала друго момче, обаче от няколко месеца работя в един университет (замествам) и харесах едно момче там (т.е. той учи там) и е някак си...да странно за мен,погледнах към друг, това ще е само "край!" с приятеля ми.Но как да му кажа по тактично без да го нараня?Казах ви, че като се скараме или нещо стане между нас и той се депресирва и прави простотии...

Бъди директна, ако искаш да е КРАЙ.
    Започнеш ли да го мотаеш все ще си има някаква надежда.

Да беше помислила за това дали ще ти е лесно или не като се захласваше по друг.

ПС.. и ти не си много голяма щом търсиш съвети от тийнове.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Седнете спокойно някъде и му обясни всичко без да стигате до скандали, викове и така нататък. Гледай да не го лъжеш и да не ставаш потайна. След късане всеки иска да знае защо се е получило така. Да оставиш човек да се пита е гадно. Като че ли това е най-важното. Иначе раздяла е - няма как да му я направиш лека.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Просто всичките ми приятели и роднини не го харесват, като цяло и няма как да поискам съвет от тях ,те с радост ще кажат - зарязвай го и да се маха. Обаче е грубо.

Еми по душа съм на 15-16 г. а по паспорт - 27 почти.ениуей.

Директното очи в очи ме плаши, защото поглеждам в очите му, разплаквам се, прегръщам го, събирам си нещата и след няколко дни той ми пише че му липсвам или аз на него и пак се почва....

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мисля, че си достатъчно голям човек. Страхът е голяма работа!
    Като помислиш на спокойна глава ще намериш начина.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На 29 е,все си мисля че на тази възраст трябва поне малко да си съзрял.Един разговор (сериозен) между вас двамата би бил достатъчен,обясни му всичко.

И вес пак ще си останете приятели,ще можеш да му даваш съвети и прочие,няма нужда да се притесняваш какво ли ще прави след като скъсате.

На 27 си,сега е момента да решиш какво да правиш с жимота си,да си намериш истински мъж,с който да си щастлива,а не да си детегледачка на 29 годишно бебе.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    Еми по душа съм на 15-16 г. а по паспорт - 27 почти.ениуей...
    Ехаа почти си наборче и по двата критерия
    ...Директното очи в очи ме плаши, защото поглеждам в очите му, разплаквам се, прегръщам го, събирам си нещата и след няколко дни той ми пише че му липсвам или аз на него и пак се почва....
    Виж ся, бившата ми най-добра приятелка беше по същия начин. С тази разлика, че тя се измъчваше цели 5 години, преди да предприеме за пореден път решението да се раздели с гаджето си. Дори на мен ми беше писнало вече и след поредната раздяла й казах, че ако пак направи глупостта да се върне при него, ще я наритам образно казано. Идеята е, че не спирах да й повтарям да не прави глупости, подкрепях я, дори и заемах голяма част от свободното време само и само да не мисли толкова за него (въпреки, че често ми ревеше на рамото) и да не й дам възможността да се вижда с него, или да му звъни по телефона. В крайна сметка постигнах успех тази раздяла се оказа последната им. Естествено после тя имаше кратък период на лутане с нек'ъв тип, но в крайна сметка си хвана едно свястно момче и след точно една година се ожениха. Сега са супер щастливи заедно Таа действай и ти така - окончателна раздяла, после ще имаш някакъв период на бързи връзки, основно за секс и след това се надяваш да попаднеш на точния човек. С най-добрия ми приятел впрочем, се случи същото нещо. Цели 9 години ходи с една пача, която му беше първата и миналата година най-накрая я заряза. После се хвана с нек'ва овца, но тя милата беше толкова пропаднала, че въпреки усилията от негова страна, нямаше как да се получи нещо повече от сексуална връзка. Сега го уредих с една позната, която е много свястна, въпреки, че е още малка и изглеждат много влюбени и са ми много сладки Затова не се отчайвай. От теб зависи дали животът ти ще се обърне към хубавото в най-скоро време, или ще продължиш да губиш година след година. Най-трудното е да приемеш решението в главата си. Трябва да свикнеш с мисълта, че повече няма да си с него, че няма да спите заедно, че няма да се прегръщате, да се чукате и т.н. Просто ТИ трябва да приемеш края на връзката ви и да направиш първата стъпка към по-добър и по-щастлив живот. Споко, само в началото е трудно, за т'ва не го мисли толкова, ами действай

anonymous708973
    Guest
    Няма такъв вариант.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Просто всичките ми приятели и роднини не го харесват, като цяло и няма как да поискам съвет от тях ,те с радост ще кажат - зарязвай го и да се маха. Обаче е грубо.

Еми по душа съм на 15-16 г. а по паспорт - 27 почти.ениуей.

Директното очи в очи ме плаши, защото поглеждам в очите му, разплаквам се, прегръщам го, събирам си нещата и след няколко дни той ми пише че му липсвам или аз на него и пак се почва....

ще бъдеш силна ..най-тъпо е да му се обадиш или да го зарежеш с смс ..тогава очаквай да направи супер яката простотия ..а поне като си говорите очи в очи и му виждаш реакциите по-вероятно е да мине леко..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не може цял живот да си му бавачка... Той трябва да е Мъжа, този който да се грижи за теб ( знаеш какво имам в предвид ). Замисли се, че щом веднъж вече си помислила за раздяла, погледнала си към друг значи наистина имаш нужда от тази раздяла и колкото повече го отлагаш, толкова по-трудно ще ти стане. Обясни му всичко като на голям човек ( какъвто е той и какъвто си ти ) . Гадно ще му е, на теб също...но трябва да се справи. Както и ти..

Голям фен Аватара на magita
    Големи хора сте... сядате, говорите и всичко приключва...

Или го караш по някъв начин той да скъса с теб, ама е тъпо
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Моля темата да бъде затворена! БЛАГОДАРЯ!

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Бъди директна, ако искаш да е КРАЙ.
    Започнеш ли да го мотаеш все ще си има някаква надежда.

Да беше помислила за това дали ще ти е лесно или не като се захласваше по друг.

ПС.. и ти не си много голяма щом търсиш съвети от тийнове.
    мхм

theo <333

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Няма такъв вариант.
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    От всичко казано от теб до тук е явно че и 2-мата имате нужда да порастнете. На никого не му се пораства (с изключение на малките щот не знаят кво ги чака) и всеки иска обратно към сладките годинки когато всичко бе игра. Вие сте големи, вземете се в ръце и поне за важните работи в живота се дръж на ниво (имам в предвид най-вече теб, защото него неможе да го промениш но себе си можеш).

Няма лека раздяла! Както и да му го кажеш, щом е избухлив пак ще има викане и беснеене. Да беснее, да вилнее, да прави каквото ще. Има си глава на раменете. До тук с общите приказки.
    За да си по спокойна гледай да има някои негов приятел на близо, да го държи под око.

Моля темата да бъде затворена! БЛАГОДАРЯ!
    Извинявам се че пренебрегнах желанието ти да спрем да пишем по темата, но мисля че е важно.

Град
    Orange County
    Казваш късаме и това е !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си