.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Какво е?

Какво е?

Здравейте.
    Имам следния проблем, на който ви моля да не отговаряте с "ние да не сме лекари да ти кажем"
    Кожата ми по половите органи е доста червена, сърби, пари и ме болеше влагалището при поставянето на тампон.

Четох доста в интернет, но не можах да свържа симптомите си с нищо...
    Вариантът херпес изключвам, защото няма мехури
    Така или иначе ще ида на лекар, но няма да е много скоро,
    така че се нуждая от помощ само за да знам какво да очаквам.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Както сама каза,да,не сме лекари,ама щоме зачервено и сърби иди на гинеколог,че да не стане по-лошо.Може да е някоя инфекция или орбив.
    maDamn

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Да нямаш гъбички или някакво възпаление/ инфекция? Луда ли си ? На момента трябва да отидеш на лекар!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ами не мога да ида на лекар, защото съм в цикъл, а то започна едновременно с него. Освен това трябва да ида да си взема направление

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    При полов контакт без презерватив,има възможност да си се сдобила с инфекция/заболяване от заразен партньор.А иначе,употребата на сапун при отмиване на външните полови органи,ползването на ароматизирани превръзки,носенето на бельо от изкуствена материя,както и използването на козметични продукти непредназначени за интимната област,могат да доведат до възпаление на външните полови органи.Отиди на гинеколог!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    ние да не сме лекари да ти кажем

Guest
    Хвърлям боба вмомента, вълшебното кълбо днес не ев настроение да отговаря. Но звездите предвещават, че МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО!
    Дам, иди на лекар...
    Едва ли ще му пука дали си в цикъ или не. Най-много хвърли един душ и заминавай! Аз съм ходила на лекар като съм била в цикъл, нищо по-особено не е.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Много неща може да е. Като за начало спри да се обезкосмяваш докато не отидеш на гинеколог. Носи памучни превръзки, използвай интимен гел, а не душ-гел. Не използвай тампони също. Ако искаш си прави промивки с лайка/смрадлика, сигурно ще те поуспокоят. Чувала съм и за кисело мляко, ама тука вече не знам. Поразтърси се из интернет по въпроса.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Много неща може да е. Като за начало спри да се обезкосмяваш докато не отидеш на гинеколог. Носи памучни превръзки, използвай интимен гел, а не душ-гел. Не използвай тампони също. Ако искаш си прави промивки с лайка/смрадлика, сигурно ще те поуспокоят. Чувала съм и за кисело мляко, ама тука вече не знам. Поразтърси се из интернет по въпроса.
    Не си прави никакви влагалищни промивки,освен ако гинеколог не ти каже да ги правиш!В противен случай можеш да нарушиш флората и да влошиш положението.

Може да е някоя инфекция щом ти самата не можеш да свържеш симптомите си с нищо ще е най-добре да отидеш на лекар !

Супер фен Аватара на gabsit000
    може и да е някаква реакция от тампона замисляла ли си се ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Да нямаш гъбички или някакво възпаление/ инфекция? Луда ли си ? На момента трябва да отидеш на лекар!
    + 1

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    не чете в нета за болести и тн

в мрежата се пише от некомпетентни лица които си нямат понятие от медицина и най-много да се объркате още повече

ще ви дам простичък пример в клиниката идват хора и казват

четох в нета че като се чипира кучето ми ще знам къде се намира

за това искам да ми го чипирате ама нанъй чипа служи само като егн и нищо друго сканира се с един уред и се вижда 15 цифрения код

Град
    Land of the End
    Направи си отвара от тетра.Продава се в аптеките.На мен винаги ми помата.Подмивай се три пъти дневно.И всичко ще се оправи до пет-шест дни.Ако това не ти помогне,отивай при леля доктор.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Стига с тия бабини отвари и промивки, егати. Те са за временно спасяване - тая вечер да ползваш, колкото да ти поолекне и да можеш да спиш спокойно, а на другата сутрин си при гинеколога, а не да ги прилагате вместо преглед. В тоя форум вече трябва да банват не само за препоръчване на лекарства, ми и за всяко изречение, в което билките се предлагат като панацея за всичко.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Темата е от преди месец. Момичето вече няколко пъти се е излекувало.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Темата е от преди месец. Момичето вече няколко пъти се е излекувало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си