- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смесени чувства :х
Тази година съм заек и съм в ново училище.. И там има едно момче, първоначално го харесах, но после почна само да ме дразни, обарва и т.н. Държи се като 10 годишен и не знам въобще какво му харесвам! Говори против най-добрата ми фр без дори да я познава, само защото познава бившия й... И на всичкото отгоре е с голяяямоо самочувствие
Най-тъпото от всичко е, че продължава да ме привлича, а в същото време адски много ме дразни и не знам какво да правя!
Харесваш го, защото те е ударил хормона и те привлича. Не, защото наистина го харесваш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Забий му един шамар отляво,после отдясно и накрая едно коляно в топките.
Мисля че ще престане.
Не се хаби,излишно е!
Всички жени сте мазохистки в една, или друга степен и си падате по мъжете, които се държат гадно с вас в една, или друга степен. Опитай се да мислиш логично и последвай съвета с шута в топките. И се замисли какъв човек ще излезе от теб, щом сега даваш на няк'ви да те обарват.
Ама аз не му давам!!! Той е една глава по-висок от мен и е адски здрав и тва с шута в топките го пробвах - стана още по-зле! Надрах му целите ръце и пак не престава! Тва момчетата на 14 са ебахти загорелите !
Ти щот не сиПървоначално написано от WhereAreYouNow
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това са детските вълнения.Ако толкова си го закъсала вземи някакво кардинално решение. Срежи го с това, че го харесваш или че ти е неприятен.
Бъди директна.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Неговото държане може да е някаква защитна реакция.Хвани го за гадже и виж какво ще стане.
Абсурд да му кажа че го харесвам, дразни ме !![]()
Бахти верно яко ме тресат хормоните
![]()
Първоначално написано от l0litta
опасна работа...![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()