- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Можели мнение : ) !?!
Значи преди 2 месеца правих необезопасен секс с приятелят ми беше съвсем за кратко и той не свърши в мен... през следващите 2 месеца цикълът ми си дойде на време и беше съвсем нормален .Днес трябваше да ми дойде, но все още не ми е дошло затова малко се притеснявам от какво може да е това .Чувала съм че може да се дължи на много неща но реших все пак да попитам .Моля без обиди просто искам мнение !!!)
Не си бременна. А и е нормално цикълът да закъснява с няколко дни, пък и при рязка смяна на климата, както в момента, нищо чудно.
Боже Господи правили сте секс преди 2 месеца,дошъл ти е два пъти и питаш ДАЛИ СИ БРЕМЕННА?
Моля правете секс,след като се образовате малко...
facepalm
Света дево от Гваделупа о.О ... Та ти си бременна момичеее... след няколко седмици сигурно ще го родиш ... кръсти го на мен![]()
Момичеее, след като ти е дошло... 2 ПЪТИ... НЯМА как да си бременна.
Трагедията е пълна...
Ако е цветна бременност - има как. Но тогава самата течност е доста по-различна и продължителността е по-малка. Ама щом казва, че й е бил съвсем нормален, значи няма проблем.Първоначално написано от Korrnyy
има,не лъжи момичетоПървоначално написано от Korrnyy
![]()
Да,ама и да е цветна тестовете я отчитат. Все пак едва ли е цветна бременност,не си казала да ти е било променено течеието тъй че-дишай.
ПП Образовай се!
maDamn
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire