- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Как би събудил предишния Vol .....
ще я бутна в легена с вода.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ще я събудя с новината че съм гладен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ще му препека филийки.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ще я намажа с паста и ще зема косъмче и ще я гъделичкам да се омаже и тогава ще я събуда нормално уахуахуаухуахуаухаууахаух ау
![]()
...ще я събудя по най-гадния възможен начин ; )
awerw♥
тук почнахте много гадно да се събуждате, чак се притеснявам кой ще пише след мен![]()
ще те оставя да спинкаш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ще му напра кола маска на някоя част от тялото и той ше си се събуди... ;д
awerw♥
шси я цункам докато не се усети![]()
sapphire5![]()
ще го погаля някъде...![]()
........ше и счупа ръката след тва;д
awerw♥
Ще я бутна върху аверв![]()
чете се "Ъуерл" някой го четат "Ъуейриъл"![]()
sapphire5![]()
няма да будя никой![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
ще я събудя с чаша топъл шоколад.![]()
awerw♥
ще го цункам![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
нека спинка сладурчето![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥
Ще му/й пусна чалга
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
ще я залея с вода.