- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- mother monster
макромикро е уникално прост![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
А ти си грозна,съжелявамПървоначално написано от xPafx
.
няма за какво да съжеляваш![]()
WindScar <3333
Там е работата. Аз не се подигравам на обратните, просто констатирам като факт това което са.Първоначално написано от macromicro
С други думи тезата ти е невалидна и съква.
Или казано по друг начин ти си тъп!
xJawz надявам се уникално смотаното ти мнение няма нищо общо с некадърността ти във фрийстайл средите и с факта, че те дисвам даже и когато спя.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
моме, на 12 ли сси![]()
WindScar <3333
Гага съм я жасал 12 пъти![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
Не се сърди на xJawz.Само няколко души във форума знаем,че си гей,никой от външният свят няма да разбере.Успокой се.Първоначално написано от fear4o
Сам доказваш за себе си собствената си теза. Колко смешно.
Изчакай само за момент да си взема нещо за ядене преди да продължиш.
Първоначално написано от reni7o0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ти доказваш моята теза.Хетеросексуалните не скачат като ужилени когато ги нарекът гейове,освен ако не крият нещо.Аз имам гейрадар и хващам гейовете от рас.И не не си втълпявам,че всички са обратни,засега в този форум засякох само теб.Първоначално написано от fear4o
Фиаре ай да оставим омразата за наще лирически излияния че ще те гази Т-90 на магистрала!
Напротив. Аз не съм скочил. Боли ме кура мене, че някой ме е нарекъл гей особено в интернет. Ти си тоя дето се прави на остроумен и на оригинален с лафчетата на другаря Живков
на 12 ли трябва да съм за да харесвам Гага? На 20 съмПървоначално написано от xPafx
и каквото и да напишеш след мен не ме инт. Гага е страхотна певица. Има страхотен глас и страхотни визии.
И аз ще отида да хапна нещо.И без това малко ми писна от теб.Обичам да си общувам с хора от всякаква сексуалност,но килерните гейове малко не са ми по вкуса.Първоначално написано от fear4o
Ни си с военната техника на "ти", ни с историята, защото ако имаше малко обща култура щеше да знаеш че Т-90 влиза на въоръжение през 1993 когато Живков отдавна не е на власт.Първоначално написано от fear4o
Ти си нечовешки прост! Говорех на Жоро Гагата, не на теб.Първоначално написано от xJawz
Колкото до омразата, защо да си хабя нервите, че да те мразя. Просто отбелязвам факта, че си некадърен.
Oстави го,той толкова се заплете в притеснение да не разберем,че е гей,че вече незнае какво пишеПървоначално написано от xJawz
.
Изтърка се отдавна тва за педалите. Ако толкова настояваш да продължим окей, но нищо няма да се промени. Аз ще си остана хетеро, а ти ще си все същия смотан тъпак.
Да да втълпявай си го.Стани пред огледалото и повтори 3 пъти аз съм хетеро,може и да ти се получи :P .Първоначално написано от fear4o
Първоначално написано от SheepShagger
![]()