.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Twilight

Twilight

Кога ще излезнат новите серий на тоя як филм? Четох някъде,че ще излезнат на 15 ноември,ама не съм сигурен.Благодаря педварително
    яко shit

Twilight е филм. За какъв сериал ми говориш?
    Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.

Цитирай Първоначално написано от ElenaGilbert
    Twilight е филм. За какъв сериал ми говориш?
    еми аз съм написал филм!!! ама и кфо от тфа и да съм объркал,ако ще пишеш пиши по темата!!!
    яко shit

Голям фен Аватара на Reall
    Премиерата на първата част на "Здрач:Зазоряване" е 18 Ноември 2011 г. А втората е на 16 Ноември 2012 г.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Як?! Сигурен/а ли си?! Хо-хо.. 'Здрач' е пълен боклук, като се почне от това, че книгите не струват (с изключение на 'Новолуние'), мине се през сценичните ефекти и се стигне то това, че се сравняват с 'Хари Потър' и имат смелостта да твърдят, че са по-вървежни от тях..
    Сори за оспамването, просто не се сдържах.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Colouring
    Оф,гугъл щеше да ти помогне за две секунди с този така важен въпрос.Пък доколко е як тука вече сме на различно мнение..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ех, че няма достатъчно теми за Здрач и просто трябва да се отвори нова.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си