- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- коя е най- заспалата нация?
НИЕ! Освен това българите са най- предателската общност
Това означава , че сме и най-страхливата
И най - най- абе зле сме но И сме най- героичната нация
![]()
Ти колко човека извън България познаваш ?![]()
цял живот ще си девствен, кво остава някоя да ти роди дете.Първоначално написано от loveca777
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хаХАхаХАХахАПървоначално написано от NomNomNom
![]()
[quote="ZipFail"]Ти колко човека извън България позна/quote]
2 милиона
По именно ли искаш?
Още от турското робство сме си останали скрити мишки...
Всеки е готов за всичко само и само да си запази работата.
Мазнят се на хората с повече власт...
Това е като цяло сме повредена нация!
Предатели и страхливци!
И пак съм си патриот !
Само черногледство и уеднаквяване правите. Аз избирам да виждам другата страна на монетата, ако ще делим нещата. Мога да ти кажа, че има много положително настроени хора. Всичко си е до средата и познатите ти. Каквото повикало, такова се обадило.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
[quote="loveca777"]Направо се отчаях.Отивам да се самоубия.Първоначално написано от ZipFail
![]()
Да гледаш само на хубавите неща без да ти правят впечатление лошите е малко лицемерскоПървоначално написано от ledenakrasota
Смисъл то така нищо няма да се промени,ако не им обръщаме внимание
А глупавите хора живеят по-добре , защото не им пука и не виждат лошите неща
Аз единственото, което все още виждам хубаво в България е дивата ни природа , историята и традициите ни
Другото е мизеирия и беднота
Не че се оплаквам ,но като гледам на улицата през 15 минути някой българин пенсионер рови в кофите за боклук
Как да не ти прави впечатление лошото? Виждаш ли колко е изкривено мисленето ни?Първоначално написано от loveca777
Добро без зло не върви. Няма баланс. Едното без другото е едно нищо.
И на мен ми става гадно. И като започнат да плюят този и онзи. На нас ни било добре, защото сме били млади и дрън-дрън.
Прави са, че в младостта по-леко се понасят нещата. Прави са и да плюят. Но тяхната младост е била къде къде по-добра от нашата. Като не предполагаш, че ще ровиш по кофите като станеш пенсионер, а си живял спокоен и сигурен живот на младини как няма да си доволен.
Имало е бригади и т.н. Ходили са на почивки без пари. Не е била такава мизерията, както е днес.
На вън плюят по държавата. Тук било скъпо. Не знаели как живеем с тези малки заплати. Така е. По евтино ми излиза да си купувам дрехи в Испания отколкото у нас. По-добре е да работиш навън и да живееш тук, защото няма така работа. Всичко си зависи от теб. Всички ги удря кризата. И не искам да ми плюят страната.
Всяка година сме си в криза, но не сме като Гърция в момента.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Да гледаш само на хубавите неща без да ти правят впечатление лошите е малко лицемерско
Смисъл то така нищо няма да се промени,ако не им обръщаме внимание
А глупавите хора живеят по-добре , защото не им пука и не виждат лошите неща
Аз единственото, което все още виждам хубаво в България е дивата ни природа , историята и традициите ни
Другото е мизеирия и беднота
Не че се оплаквам ,но като гледам на улицата през 15 минути някой българин пенсионер рови в кофите за боклук![]()
Лицемерско ли е?
А като пускаш безмислени теми оправя ли се положението?
Ти от умните ли си?
И знаеш ли защо идват чужденците в България, а ние бягане?!?![]()
Ще цитирам приятелка шведка "По-добре в мизерия, но истински живот. Отколкото да имаш всичко и да бъдеш празен отвътре!"![]()
Права си ,малко по зле сме.Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Всичко се краде. Ама всичко.
Българите само говорим и нищо не правим. ( А някой и това не правят
Е ми циганите,живеят точно на този принцип.Първоначално написано от ledenakrasota
Така е.Първоначално написано от mitiko
![]()
Радвам се,че не сме като в Гърция ,но това не оправдава нищоПървоначално написано от ledenakrasota
Те гърците преди години живееха много охолно и за това сега са в това положение
А за мизерията Ами зависи от личността
Например в Америка да не казвам, че половената са отчаяни от живота , защото си имат всичко
Защото само една заплата ,която там я получава един работник е по-голяма от заплатите ,които тук шефове на фирми взимат![]()
Да не се изнасяме много от темата0 защото имаме навика да правим това.Първоначално написано от loveca777
В Америка са 2-те крайности. Помощите, които взима един безработен се равняват на една наша заплата.Сравнението не е подходящо.
Гърция има голям заем, защото е на кредит. Така е и Испания, но мисля, че се стабилизира вече.
Годишно всяка страна членка от ЕС плаща нещо на Гърция, заради това което са дали на света. Кранчето сега скръцна и т.н.
Там се работи, но зависи как го погледнеш ще видиш различни гледни точки.![]()
mhmПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
А относно темата - ми тя не е с икономическа и политическа замисъл![]()
България е! Тя е всичко и заради такива като теб черногледи и плюещи страната си сме на такова дередже!![]()
Аз не плюя , а изявявам факти
Мислиш ли ,че на мен ми е приятно?
Аз самия много обичам България ,но не мога да се примеря с хората , които я грабят винаги!
България над всичко!
И ми кажи нещо хубаво каквото се случва в Бг - тогава ще се радвам![]()
Първоначално написано от loveca777
Много хубави неща, но кой се интересува от тях като само се мрънка?
Борим се за културна столица на Европа. Какво по-хубаво от това? Сердиката се реставрира. Мощите на Йоан Кръстител са открити у нас и т.н.![]()
оллелеле паднах от стола
Тази вечер няма да мога да заспя!
Спинкай, спинкай бебче...Нани наааа
![]()