- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- коя е най- заспалата нация?
Трябваше да участваш в Априлското въстаниеПървоначално написано от RagioL
![]()
Абе на думи много знаете, а на дела...
Im back...
И ти знаеш много на думи, а къде е реалността.
Малко ли хора са умрели в името на тая земя че сега да смеят да люят на нея някои, които и мислите в главата не могат до си подредят.
Аз съжалявам понякога хората дали живота си за България, защото сега ако се събудят от гроба първо ще се зарадват на свободата ,но много скоро ще искат да се обърнат в гроба !Първоначално написано от RagioL
Аз? Къде съм казал, че бих се метнал в пеща знаейки, че ще умра без дори да се замисля? А ти така твърдиш...Първоначално написано от RagioL
И аз не плюя България, а напротив...аз съм един от най-патриотичните типове с които си има контакт...
Im back...
Ако ги съжаляваше нямаше да дрънкаш безсмислици.Първоначално написано от loveca777
Първоначално написано от TheMightyNadenica
Момент правилно ли да разбирам, някой, който мрази собствения си биологичен вид твърди че е патриот.
![]()
Е то и аз мразя човечеството, но това не ми пречи да съм патриот и да обичам родината си!
Ние сме най-тъпата и заспала нация,ей тва ще ви кажа...оня ден(в Събота),на протеста с/у банковата система (1500 градове в света протестират),30 човека...направо ми стана обидно,че съм българин,тъп народ,тъпаци сме,тва е...ние сме си роби,такива и ще си останем,докато единственото,което ни интересува е да имаме 5 чаши ракийка и чалгийката,това е...не знам на какво се позовавате,когато твърдите,че сме умен народ - ми не,не сме,идиоти сме си...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Само аз ли не намирам никаква логика?Първоначално написано от loveca777
Това, което казваш носи същата логична стойност, която носи и следното изречение: Аз обичам всички хора на тази планета но това не ми пречи да съм сериен убиец.
Това са различни категории моито момче...които нямат нищо общо една с друга!Първоначално написано от RagioL
Im back...
Това, че инстинкта за самосъхранение ни прави узлобени един срещу друг, усета за забавление, мързела и тн, не отрича факта, че сме умни!Първоначално написано от Stan4o123
Im back...
Убийството доста пъти е спасение...Първоначално написано от RagioL
Im back...
Именно най накрая мисля че зацепи на къде бия, следователно разбираш че не си патриот, защото патриотизъм и омраза към човечеството са две несъвместими неща. Но пък никога не е късно да ме опровергаеш.Първоначално написано от TheMightyNadenica
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Айде само не ходи да ми доказваш какво АЗ МИСЛЯ , чувствам , харесвам и тнтПървоначално написано от RagioL
Това ,че човечеството и малоумно като цяло и го плюя, не означава,че не обичам родината си !
Все още има нормални българи и хора като цяло, но те са малко!
Първоначално написано от loveca777
![]()
Тук направо ме уби мислиш ли че ми пука какво ти чувстваш. Просто ти показвам нещо, което ти явно не можеш да възприемеш.
Ама ти ме изумяваш...Патриотизма няма общо с омразата на човечеството. Аз обичам страната си!Първоначално написано от RagioL
Im back...
Ловец, вместо да спориш с целия свят, че си прав, вземи малко прочети и се образовай!
Нищо няма да ти стане. Само хубави неща ще последват.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Точно ти моето момиченценценце не ми давай акъл !Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Не ти давам, а ти казвам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Е много смислено направо изречение сътвори ?!Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Не гледай мен , а отивай да се бориш за ,,културната столица на Европа'' :P![]()
Щом последно ни похвалиха за напредъка по проектите може само да се радваме.![]()
Не бе- ние направо умираме от кеф![]()
Особено след като Лойко Лорисов построи 20 км магистрална отсечка на магистрала Тракия !![]()
![]()
Какво се опитваш да кажеш че мразиш всички хора освен българите ли?Първоначално написано от TheMightyNadenica